Γίνεται ''Αυστραλός'' ο Νταρμπισάιρ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μετά από πολυετή θητεία στην Κύπρο θα ταξιδέψει για την Ωκεανία και τη χώρα των… καγκουρό έτσι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Ματ Νταρμπισάιρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη MακΑρθουρ FC, ομάδα της Αυστραλίας καθώς αφού εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Κύπρο και την Ομόνοια, θα συνεχίσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο 34χρονος Άγγλος επιθετικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο.

«Μετά που μίλησα με τον Άντε Μίλισιτς, τον προπονητή της ομάδας για το όραμα του, η επιλογή μου ήταν εύκολη και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω για το σύλλογο. Δεν έπαιξα ξανά στην Αυστραλία, και δεν ανυπομονώ μόνο για την πρόκληση σε ένα πρωτάθλημα που έχει ποιότητα, αλλά επίσης και να παίξω το ρόλο μου στο κτίσιμο ενός νέου κλαμπ για το οποίο η περιοχή θα είναι περήφανη».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.