Κρούση της Ρεάλ σε Σλούκα

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Η μαδριλένικη εφημερίδα Marca αποκαλύπτει, σε δημοσίευμά της, πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε επαφή με τον Κώστα Σλούκα, καθώς θέλει να είναι καλυμμένη για την περίπτωση που ο Φακούντο Καμπάτσο πάει στο ΝΒΑ.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήδη έχει μείνει με έναν κλασικό γκαρντ μετά την αποχώρηση του Νικολάς Λαπροβίτολα και παρότι ο Καμπάτσο έχει συμβόλαιο ως το 2024, σε αυτό υπάρχει NBA-out έναντι 6 εκατ. δολαρίων.

Η Marca σημειώνει πως ο Σλούκας έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ωστόσο "… το μεγάλο ενδιαφέρον της Ρεάλ, για το οποίο τον ενημέρωσε ο εκπρόσωπός του, έχει κάνει το Έλληνα γκαρντ να το ξανασκεφτεί και δεν έχει υπογράψει".

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ μπορεί να αποκτήσει τον Σλούκα ακόμη κι αν δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Καμπάτσο θα κάνει το άλμα για το ΝΒΑ. Όμως όπως προσθέτει "… η Ρεάλ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει πραγματικά το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε μεταγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός καραδοκεί και ο Σλούκας δεν θα περιμένει την ισπανική ομάδα για πάντα".

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.