Έκλεισε σε ομάδα ''έκπληξη'' ο Σισέ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, Τζιμπρίλ Σισέ, που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησε με την κυπριακή ομάδα, Ερμή Αραδίππου, που φέτος επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία, με το αρχικό deal να προβλέπει εξωαγωνιστικά ζητήματα που έχουν εμπορικό χαρακτήρα. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λούκας Φανιέρος, δεν αποκλείεται ο γιος του που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σισέ, να τον πείσει να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Συγκεκριμένα, ο Λούκας Φανιέρος ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό ACTIVE ότι «Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και ένα-δύο event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις (γέλια). Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers».

 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.