“Η Ίντερ έχει πιθανότητες για το πρωτάθλημα”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 31 Μαϊος 2020

Παρά τη διαφορά των 9 πόντων που τη χωρίζουν από την κορυφή(με ματς λιγότερο), ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν ξεγράφει την Ίντερ. Ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας ξεκαθάρισε πως η Γιουβέντους παραμένει φαβορί, όμως περιμένει πως η επανέναρξη της Serie A μπορεί να μας προσφέρει πολλές εκπλήξεις.
Έχοντας παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στη Μπουντεσλίγκα μετά τη διακοπή, ο Μαντσίνι θεωρεί πως ο κορωνοϊός μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στα δεδομένα των ομάδων. Έτσι, κατά τη γνώμη του, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο.

Τα λόγια του Μαντσίνι στο Rai Sport

“Λάτσιο και Γιουβέντους θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Όμως, πλέον ο παράγοντας έδρα δεν παίζει κανένα ρόλο. Έτσι, πιστεύω πως και η Ίντερ έχει πιθανότητες. Περιμένω να δω πολλές εκπλήξεις στο πρωτάθλημα.
Φαβορί βέβαια παραμένει είναι η Γιούβε, καθώς έχει πολύ μεγάλο ρόστερ. Νομίζω πως όλοι οι προπονητές θα έχουν προβλήματα. Δεν είναι εύκολο να έχεις παίκτες που προπονούνταν δύο μήνες στο σπίτι τους.

Οι ομάδες μπαίνουν πολύ γρήγορα σε αγωνιστικούς ρυθμούς κι αυτό δεν είναι εύκολο. Ο ρυθμός θα είναι πολύ πιο αργός, όπως είναι και στη Μπουντεσλίγκα”.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.