Βλέπει Λενγκλέ η Ίντερ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 30 Μαϊος 2020

Σε διαρκή επαφή βρίσκονται οι διοικήσεις των Ίντερ και Μπαρτσελόνα. Στις συζητήσεις τους το όνομα που “παίζε騔 πιο πολύ είναι αυτό του Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά ο Κόντε θέλει να φέρει στο τραπέζι και αυτό του Κλεμέν Λενγκλέ.

Ο Γάλλος αμυντικός αρέσει πολύ στον τεχνικό των “νερατζούρι” και επιθυμεί την απόκτησή του. Είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τα… μεγάλα μέσα.

Ο Σλοβάκος άσος είναι ένας παίκτης που θέλουν οι Καταλανοί. Τον έχουν ζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν από την ιταλική ομάδα. Άλλες τόσες όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Φαίνεται όμως πως πλέον η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο Σκρίνιαρ θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε μία κορυφαία ομάδα και για πρώτη φορά δείχνει κάποιες τάσεις φυγής.

Ο Κόντε που βλέπει τις προθέσεις του παίκτη κοιτάζει να επωφεληθεί όσο μπορεί. Σκοπεύει λοιπόν να προτείνει στην Μπαρτσελόνα ένα ντιλ που θα συμπεριλαμβάνει τους δύο αμυντικούς τους. Δηλαδή μία ανταλλαγή που θα στείλει τον Λενγκλέ στο Μιλάνο και θα δώσει στους “μπλαουγκράνα” έναν παίκτη τον οποίο έχει ζητήσει πολλάκις στο παρελθόν.

Βέβαια, ο Γάλλος διεθνής έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στο Καμπ Νου και δεν αποκλείεται ο Σετιέν να μην δεχθεί να τον παραχωρήσει. Άλλωστε, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του και πλέον είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα. Οπότε ο τεχνικός του συλλόγου ίσως έχει αμφιβολίες για το εάν θα πρέπει να χαλάσει τη χημεία του Λενγκλέ με τον Πικέ για να φέρει τον Σκρίνιαρ.

Η τελική του απόφαση όμως ίσως εξαρτηθεί από το “ρευστό” που ενδεχομένως να ρίξει η Ίντερ στο τραπέζι των συζητήσεων. Εάν είναι πρόθυμη να προσφέρει και κάποιο χρηματικό ποσό στην Μπαρτσελόνα, τότε ίσως διευκολυνθεί η συμφωνία. Τα λεφτά αυτά θα πάνε στο μπάτζετ του Σετιέν ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του, ενώ παράλληλα η άμυνα του δεν θα πέσει ποιότητα. Βέβαια, κατά πόσο είναι διατεθειμένη να το κάνει αυτό η Ίντερ παραμένει να φανεί. Άλλωστε, οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να συνομιλούν για πολλά από τα αστέρια τους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.