Και η Παρί στο κόλπο για Ντε Σίλιο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 26 Μαϊος 2020

Πληθαίνουν οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται για τον ακραίο οπισθοφύλακα της Γιουβέντους. Ο Ντε Σίλιο είναι φευγάτος από τους “μπιανκονέρι” και πολλές ομάδες τον ορέγονται.

Μετά λοιπόν την Μπαρτσελόνα, η οποία ήδη προσπαθεί να τον αποκτήσει και η Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Έπειτα από τρία χρόνια στο Τορίνο, ο διεθνής άσος επιθυμεί να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές της Σέριε Α. Τη φετινή σεζόν δεν έχει πάρει όσες ευκαιρίες θα ήθελε από τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον τεχνικό της Γιούβε να μην τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Επόμενο είναι λοιπόν ο Ιταλός αμυντικός να θέλει να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ζητήσει τον παίκτη. Οι δύο ομάδες μιλάνε για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή που θα φέρει τον Πιάνιτς στην Βαρκελώνη. Οι “μπλακουγκράνα” λοιπόν θέλουν να συμπεριληφθεί και το όνομα του Ντε Σίλιο στην όποια τράμπα προκύψει. Η Γιουβέντους δεν είναι αρνητική σε αυτό, αλλά οι διαπραγματεύσεις για τα υπόλοιπα κομμάτια έχουν καθυστερήσει τη συμφωνία.

Αυτό θα προσπαθήσει λοιπόν να εκμεταλλευτεί η Παρί και να κλέψει τον παίκτη. Ο γαλλικός σύλλογος θέλει να ενισχυθεί στην άμυνα με φθηνές και ποιοτικές λύσεις. Οι Κουρζαβά και Μενιέ αποχωρούν και ο Ντε Σίλιο μπορεί να καλύψει το κενό τους, καθώς αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας.

Επομένως, μοιάζει ιδανική λύση για τους Παριζιάνους, οι οποίοι θέλουν να εξοικονομήσουν λεφτά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Σύντομα λοιπόν πρόκειται να κάνουν την κίνησή τους για τον παίκτη, ο οποίος δεν μένει αδιάφορος από το ενδιαφέρον τους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.