Ο πρώτος υποψήφιος αντι-Φέτελ στη Ferrari

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποτελεί παρελθόν από τη Ferrari και οι άνθρωποι της έχουν ήδη εντοπίσει τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, με την ανακοίνωση της συνεργασίας τους να είναι θέμα ημερών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός θεωρείται ως ο ιδανικός για να αποτελέσει teammate του Λεκλέρκ και να οδηγήσει το κόκκινο μονοθέσιο στο νέο πρωτάθλημα: έρχεται από μια πολύ καλή σεζόν (σ.σ. καλύτερος οδηγός πλην των τριών «μεγάλων»), βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία (25 ετών) και πλέον έχει αποκτήσει εμπειρία από τη Formula 1.

Εξάλλου, έχει πολύ μικρότερες οικονομικές απαιτήσεις από τον Φέτελ ή τον Ρικιάρντο, που θεωρείται ως ο δεύτερος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Γερμανό πιλότο στη Σκουντερία. Από ‘κει και πέρα, ο Σάινθ, που είναι γιος του θρυλικού οδηγού του WRC, μιλά πολύ καλά την ιταλική γλώσσα, κάτι που αποτελεί σημαντική παράμετρο στο κομμάτι της συνεννόησης με τους μηχανικούς του.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.