Λιτμάνεν για τη «μάχη» του με τον κορονοϊό: «Ήμουν πιο χάλια από ποτέ»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 12 Μαϊος 2020

Ο Γιάρι Λιτμάνεν περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε ως ασθενής από τον κορονοϊό, δηλώνοντας πως πλέον η κατάσταση της υγείας του επιστρέφει στα κανονικά επίπεδα.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα παγκοσμίως, ο ιός Covid-19 «χτύπησε» την πόρτα και του Γιάρι Λιτμάνεν, ο οποίος έδωσε τη δική του «μάχη» για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, έχοντας διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο 50χρονος παλαίμαχος Φινλανδός είναι πλέον ασφαλής και αναρρώνει με ειδική θεραπεία στο σπίτι του, αλλά οι μνήμες της ασθένειάς του θα μείνουν ζωντανές για αρκετό καιρό, αφού όπως δήλωσε ήταν ό,τι χειρότερο έχει ζήσει ποτέ του.

«Νομίζω πως δεν έχω υπάρξει τόσο χάλια. Είχα τα πάντα, πυρετό, μυϊκούς πόνους, ανέπνεα με δυσκολία. Ευτυχώς που ένιωθα τόσο άσχημα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα.

Πλέον, περπατάω και κάνω και λίγο ποδήλατο για να ανακτήσω δυνάμεις, αλλά και πάλι δεν μπορώ τις μακρινές αποστάσεις. Ελπίζω τα πράγματα να γίνουν καλύτερα», ανέφερε συγκεκριμένα ο άλλοτε σταρ του Άγιαξ.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.