Τέλος από τη Ferrari o Φέτελ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 12 Μαϊος 2020

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποχωρεί από τη Ferrari στο τέλος της σεζόν. Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους, που ολοκληρώνεται στο φινάλε του έτους.

«Είναι μια απόφαση που πήραμε μαζί θεωρώντας πως είναι η καλύτερη και τις δύο πλευρές. Δεν ήταν εύκολο, λόγω της αξίας του Σεμπάστιαν ως πιλότου αλλά και ανθρώπου. Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος, πέρα από την πεποίθηση πως ήταν ώρα να χαράξουμε διαφορετικούς δρόμους», τόνισε το αφεντικό της ομάδας, Ματία Μπινότο, ευχαριστώντας τον Γερμανό πιλότο για τι υπηρεσίες του.

«Η συνεργασία μας με την Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020. Για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα, απαιτείται συνεργασία σε απόλυτη αρμονία. Διαπίστωσα πως η ομάδα κι εγώ δεν είχαμε πλέον την ίδια επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί. Τα οικονομικά δεν έπαιξαν ρόλο. Όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες μάς οδήγησαν στο να σκεφτούμε τις προτεραιότητές μας. Εγώ θα πάρω το χρόνο μου για να σκεφτώ τι πραγματικά έχει σημασία όσον αφορά στο μέλλον μου», ανέφερε ο 32χρονος πιλότος.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.