«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν UFO και ουδείς ασχολήθηκε λόγω κορονοϊού!»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 05 Μαϊος 2020

Πριν από μια εβδομάδα, το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε αερομαχίες μαχητικών με UFO, αλλά η είδηση πέρασε μάλλον στα (πολύ) ψιλά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτή η... αδιαφορία εξέπληξε τον Τζόζι Άλντιτορ, με τον Αμερικανό επιθετικό της Τορόντο, ο οποίος στο παρελθόν φλέρταρε με τον Ολυμπιακό, να το επισημαίνει σε σχετική ανάρτηση του CNN.

«Είναι απίστευτο. Ο κόσμος αδιαφόρησε πλήρως. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μόλις αποκάλυψε αυτή την πληροφορία και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Αυτό δείχνει πώς αυτές οι εποχές είναι τρελές» ανέφερε αρχικά ο 30χρονος φορ, προσθέτοντας πως «μόλις επιβεβαίωσαν ότι άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πετούν από πάνω μας και εξαιτίας του κορονοϊού κανείς δεν ασχολήθηκε. Χρειάστηκε να κάνω ένα «τιτίβισμα» ώστε να το δει ο κόσμος. Δεν ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά αυτά τα βίντεο επιβεβαιώνουν ότι κάτι υπάρχει εκεί έξω. Ειδάλλως, τόσοι πιλότοι δεν θα είχαν τραβήξει αυτά τα βίντεο. Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.