«Φινάλε στην σεζόν και πρωταθλήτρια η Σέλτικ»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Τον δρόμο του Βελγίου φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η Σκωτία, καθώς σύμφωνα με την «Telegraph» η σεζόν θα διακοπεί οριστικά, με τον τίτλο να πηγαίνει στην πρωτοπόρο Σέλτικ.

Οι οικονομικοί κίνδυνοι από μια παρατεταμένη περίοδο δίχως δράση και έσοδα έχουν φέρει την Λίγκα της Σκωτίας μπροστά στην απόφαση να σημάνει το οριστικό τέλος της σεζόν, ανακηρύσσοντας έτσι πρωταθλήτρια την Σέλτικ.

Οι Κέλτες βρίσκονται στην πρώτη θέση, με απόσταση 13 βαθμών από την Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ (80 έναντι 67) και όπως αναφέρει η Telegraph, έχει ληφθεί η απόφαση να της απονεμηθεί ο τίτλος για την σεζόν 2019-20, από την στιγμή που το πρωτάθλημα οδηγείται σε οριστικό φινάλε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την θέση για το Europa League θα λάβει απευθείας η 3η στον βαθμολογικό πίνακα Αμπερντίν, αφού δεν θα διεξαχθούν τα playoffs για την τελική κατάταξη των ομάδων.


Έτσι, μετά το Βέλγιο και την στέψη της Μπριζ, ακόμη μια ευρωπαϊκή χώρα προβαίνει σε ανάλογη κίνηση και βάζει... ιδέες στα υπόλοιπα πρωταθλήματα για το τέλος της φετινής περιόδου.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.