Και η Ρεάλ για Λουίς Μαξιμιάνο

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Η σούπερ εξέλιξη του τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λουίς Μαξιμιάνο, έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μετά τις Ίντερ και η Μίλαν, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, στο κόλπο έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης για τον 21χρονο γκολκίπερ, ενώ σκέφτεται, μάλιστα, να ξεκινήσει και τις επαφές για την απόκτησή του.

Οι «μερένγκες» ψάχνουν μια δεύτερη λύση πίσω από τον Κουρτουά και θεωρούν ότι ο Μαξιμιάνο πληροί τις προϋποθέσεις, αφού είναι νεαρός με πολλά χρόνια μπροστά του, ενώ έχει δείξει, ήδη, την ποιότητά του. Αυτή τη στιγμή αντικαταστάτης του Κουρτουά είναι ο Αρεολά, που είναι δανεικός από την Παρί, αλλά θα πρέπει να επιστρέψει. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του πορτογαλικού συλλόγου έχουν ως προτεραιότητα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, κάτι που δεν έχει γίνει, ακόμα, λόγω της αναγκαστικής διακοπής. Ο «Μαξ» έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και ρήτρα 45 εκατ. ευρώ, που μπορεί να φτάσει και τα 60, ενώ ο μισθός του θα ανέβει από τις 80 στις 500 χιλ. ευρώ.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.