«Η UEFA είναι όπως ο... Τραμπ, τα λεφτά πάνω από την υγεία»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Ο Μαρκ Όβερμαρς δεν... μασάει τα λόγια του και ασκεί σκληρή κριτική στην UEFA και την Ολλανδική Ομοσπονδία, τις οποίες παρομοιάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ, θεωρώντας ότι το χρήμα έχει μεγαλύτερη αξία από την υγεία των ανθρώπων.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ με δηλώσεις του στην «De Telegraaf» αναρωτιέται γιατί η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει την απόφαση να ματαιώσει οριστικά το πρωτάθλημα και κρύβεται πίσω από την UEFA, τονίζοντας ότι τελικά το χρήμα έχει μεγαλύτερη αξία από τον άνθρωπο.

«Βιώνω πολύ δύσκολα αυτό που γίνεται. Δεν εξαρτιόμαστε από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία. Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει στην UEFA για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορωνοϊό. Πάνω από 100 άτομα πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορωνοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή είναι πιο σημαντική».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.