«Καλός ο Οζίλ, αλλά καθυστερεί το παιχνίδι»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν έχει καταφέρει να κάνει την καριέρα που και ο ίδιος θα ήθελε με την φανέλα της Άρσεναλ. Ο Γερμανός άσος δεν έχει κάνει την διαφορά στους κανονιέρηδες. Τα χρόνια παρουσίας του στο Έμιρεϊτς έχει δεχθεί έντονη κριτική, ενώ αρκετές φορές βρέθηκε κοντά στην έξοδο. Αυτήν την φορά όμως φαίνεται πως η αποχώρηση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, ο Αρσάβιν, μίλησε σε αγγλικό Μέσο για Οζίλ. Ο Ρώσος υποστήριξε πως αν και σέβεται τον Γερμανό, θεωρεί πως ο τρόπος που παίζει δεν ταιριάζει στους «κανονιέρηδες»!

«Σαν ποδοσφαιριστή, εννοείται πως τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως καθυστερεί αρκετά το παιχνίδι. Σίγουρα θα προτιμούσαν να βάλω άλλον ποδοσφαιριστή στην θέση του. Ο Αρτέτα όμως δεν έχει την ίδια άποψη με εμένα», τόνισε.

«Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του στην Άρσεναλ, όμως θεωρώ πως δεν θα παραμένει εκεί στο άμεσο μέλλον», είπε.

«Η ομάδα της Άρσεναλ δεν έχει την απαραίτητη ισορροπία. Επιθετικά βλέπουμε πως είναι μια καλή ομάδα, παίζει ωραία. Χαίρεσαι να την βλέπεις. Ωστόσο, αμυντικά, θυμάμαι πως από όταν έπαιζα και εγώ εκεί, η ομάδα είναι αδύναμη. Δεν ξέρω γιατί δεν το αλλάζουν αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.