«Καλός teammate ο Φέτελ αλλά η Ferrari ξέρει καλύτερα»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Παρά τις κόντρες τους στην πίστα, ο Σαρλ Λεκλέρ μας λέει ότι η σχέση του με τον Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πολύ καλή, όμως ο τελευταίος λόγος για το αν θα μείνει ή όχι, είναι στη Ferrari. 

Ο Σαρλ Λεκλέρ μετά τις πολύ καλές επιδόσεις που είχε πέρυσι, επιβραβεύτηκε με ένα πολυετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Ferrari μέχρι και τουλάχιστον το τέλος του 2024. Σε πλήρη αντίθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος καλείται να παλέψει πολύ μέσα στη χρονιά, για να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο με τη Scuderia, όπως έχει πει και ο ίδιος ο Ματία Μπινότο. Ο Σαρλ Λεκλέρ λέει ότι παρά τις αντιπαλότητες που είχαν, οι σχέσεις του με τον Φέτελ είναι εξαιρετικές και θα ήθελε να μείνει στη Ferrari. 

«Με τον Σεμπάστιαν οι σχέσεις μας πάντα ήταν πάρα πολύ καλές, πέρυσι είχαμε κάποιες στιγμές περίεργες αλλά και πάλι, δεν άλλαξε η σχέση μας, κάτι που νομίζω είναι καλό πράγμα. Θεωρώ ότι και οι δύο είμαστε αρκετά ώριμοι για να διαχωρίζουμε τι γίνεται στην πίστα και τι έξω από αυτή. Είμαι πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω ένα πολυετές συμβόλαιο στα χέρια μου. 

Επίσης ξέρω και τη δική του θέση, μέχρι σήμερα στα μόλις δύο χρόνια που είχα στη Formula 1 είχα μονοετή συμβόλαια. Είναι ένας δυνατός οδηγός και περιμένω να αντέξει, δεν θα λυγίσει. Είναι ένας πολύ καλός teammate και τα πάω πολύ καλά μαζί του, όμως η Ferrari ξέρει καλύτερα και θα την υποστηρίξω σε κάθε περίπτωση, αν θέλει να τον αλλάξει» είπε ο Λεκλέρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πάντως, ακούγεται πάρα πολύ το σενάριο αντικατάστασης του Φέτελ με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο που βρίσκεται στη Renault. Όταν -επιτέλους- ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα! 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.