Περιμένουν στην Παρί Σεν Ζερμέν την απάντηση του Νεϊμάρ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντελά Μπουλμά, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έστειλε στον Βραζιλιάνο πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντελά Μπουλμά, ο οποίος εργάζεται στην ιστοσελίδα, 'Le10sport', η διοίκηση της γαλλικής ομάδας έστειλε στον Βραζιλιάνο πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του τον περασμένο Νοέμβριο.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα ο Νεϊμάρ δεν έχει απαντήσει, κάτι που κατά πολλούς σημαίνει πολλά. Υπάρχουν και κάποιοι που εκτιμούν ότι ο Βραζιλιάνος την απάντησή του θα την δώσει αργότερα αφού θα περιμένει να μάθει την πρόθεση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του αλλά και το πώς θα συνεχιστεί η σεζόν για την Παρί με την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάλογα με το τι θα συμβεί...

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.