“Την κούπα θα την σηκώσουμε με τους οπαδούς μας”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Σε αναστολή βρίσκονται σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα λόγω κοροναϊού. Ύστερα από την αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη, οι ομοσπονδίες αποφάσισαν να γίνει μία παύση της δράσης, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Ακόμη και όταν αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα πάντως, ίσως οι ομάδες αναγκαστούν να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών.

Ερωτώμενος επί του θέματος πάντως ο Βίρτζιλ Βαν Ντάιχ, τόνισε θα ήθελε να έχει τους οπαδούς της Λίβερπουλ στο πλευρό του. Τριάντα χρόνια έχουν κάνει άλλωστε υπομονή για να σηκώσουν πρωτάθλημα. Αξίζουν αν μη τι άλλο να δουν την στέψη της ομάδας.

Για την ώρα οι αγώνες στην Αγγλία έχουν αναβληθεί έως τις 4 Απριλίου. Έπειτα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση και θα παρθούν εκ νέου αποφάσεις για την ασφάλεια όλων. Βαθμολογικά πάντως η Λίβερπουλ είναι μία ανάσα από την στέψη της και ο Βαν Ντάιχ θα ήθελε να είναι κι οπαδοί της ομάδας την ώρα που θα σηκώνουν το τρόπαιο, αλλά σίγουρα θα αποδεχτούν την όποια απόφαση της FA:

“Κανείς δεν θέλει να παίζει παιχνίδια χωρίς φιλάθλους. Εάν κερδίσουμε το πρωτάθλημα σε ένα άδειο γήπεδο και οι οπαδοί δεν είναι εκεί, θα απογοητευτώ γι’ αυτούς. Όταν βγει η απόφαση για το τι θα γίνει, θα πρέπει να την αποδεχτούμε. Αλλά όταν πάρουμε το πρωτάθλημα θα το πανηγυρίσουμε σίγουρα με τους οπαδούς μας”.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.