“Θα μιλήσω άμεσα με τον Ομπαμεγιάνγκ για το μέλλον του”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020

Ο Μίκελ Αρτέτα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συζητήσει με τον Ομπαμεγιάνγκ πριν τελειώσει η φετινή σεζόν. Το συμβόλαιο του Γκαμπονέζου με την Άρσεναλ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και είναι λογικό να ξεκινήσουν οι επαφές για πιθανή ανανέωση.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν, με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ίντερ και Παρί να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο προπονητής της ομάδας δεν θα ήθελε να τον χάσει. Έτσι, έχει βάλει στο πρόγραμμα το να συζητήσει μαζί του για το πώς βλέπει ο Ομπαμεγιάνγκ το μέλλον του.

“Σίγουρα θα πρέπει να συζητήσουμε άμεσα μαζί του. Λέγοντας άμεσα, εννοώ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα ήθελα να δω τις προθέσεις του Ομπαμεγιάνγκ, αλλά και της ομάδας. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να προβλέψουμε τι θα γίνει. Για μένα πάντως είναι εύκολη η απάντηση. Χρειάζομαι τον Ομπαμεγιάνγκ στην ομάδα 100%”.

Τα νούμερα του Ομπαμεγιάνγκ ζαλίζουν, καθώς μετρά 61 γκολ σε 96 εμφανίσεις με την Άρσεναλ. Δεν χρειάζεται να είναι ειδικός κάποιος για να καταλάβει το πόσο σημαντικός είναι για τους “κανονιέρηδες”. Έτσι, ο Αρτέτα θα ήθελε να λυθεί άμεσα το ζήτημα του Γκαμπονέζου, είτε θετικά είτε αρνητικά.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.