“Ο Κέιν θα γυρίσει νωρίτερα στους αγώνες”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020

Όπως όλα δείχνουν, ο Χάρι Κέιν θα διαψεύσει τις αρχικές εκτιμήσεις και θα επιστρέψει νωρίτερα στην ενεργό δράση. Ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι ο Άγγλος επιθετικός τα πάει πολύ καλά μετά την επέμβαση. Μάλιστα,  ακολούθησε και μέρος της προπόνησης με την πρώτη ομάδα.

Ο Κέιν είχε τραυματιστεί την Πρωτοχρονιά, στον αγώνα της Τότεναμ κόντρα στη Σαουθάμπτον. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή του στους αγώνες τον Απρίλιο. Μάλιστα, ο Μουρίνιο τότε δήλωνε ακόμα πιο απαισιόδοξος, αφού είχε τονίσει ότι δεν περιμένει να τον έχει πριν τον Μάιο.

Παρόλα αυτά, ο Κέιν δείχνει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Όπως ήταν λογικό, ο Special One αναφέρθηκε σε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη.

“Θα έλεγα ότι πάει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Μου δίνει την ελπίδα ότι θα παίξει σε περισσότερα παιχνίδια από όσα υπολόγιζα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή. Όμως, υπάρχει αισιοδοξία. Ο Χάρι έχει καλή ψυχολογία και δουλεύει σκληρά για την επιστροφή του. Όταν είχε τραυματιστεί σας είχα πει να τον ξεχάσετε για φέτος. Μετά έδινα ελπίδες για ένα ή δύο παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι θα παίξει σε ακόμα περισσότερα.

Στην ομάδα ξέρουν τον Χάρι καλύτερα από εμένα. Κάθε φορά που έχει κάποιο πρόβλημα, δεν επαναπαύεται σε ό,τι του πουν. Προσπαθεί συνεχώς για να επανέλθει πιο γρήγορα. Είδαμε και τον Λιορίς που επέστρεψε δύο εβδομάδες νωρίτερα από αυτό που περιμέναμε. Θα δούμε αν θα κάνει το ίδιο και ο Κέιν. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας και μεγάλος μαχητής και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει”.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.