Θέλει Ζίγιε η Τσέλσι

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Ότι δεν έκανε το Γενάρη, θα προσπαθήσει να κάνει από εδώ και πέρα η Τσέλσι. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προσπάθησε να κάνει δικό της τον Χακίμ Ζίγιε, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο Άγιαξ δεν συζήταγε καθόλου το ενδεχόμενο παραχώρησής του και έτσι οι “μπλε” έμειναν με την…όρεξη.

Την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ελπίζουν ότι τα πράγματα θα κυλήσουν διαφορετικά. Ο Άγιαξ θα έχει όσο χρόνο θέλει μπροστά του για να βρει αντικαταστάτη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να πιέσει περισσότερο για να πάρει την μεταγραφή. Όχι ότι τότε θα είναι εύκολο, ή τσάμπα, αλλά σαφώς οι πιθανότητες θα είναι αυξημένες.

Ο Ζίγιε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει τρομερές εντυπώσεις. Στην τεράστια πορεία του Αίαντα μέχρι τους τέσσερις του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν καταπληκτικός. Μπορεί τότε το μεγάλο βήμα να το έκαναν οι πιο μικροί της παρέας (Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ζίγιε δεν έβγαλε μάτια.

Πλέον, συμπληρώνοντας σχεδόν δύο χρόνια που παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, ο Μαροκινός έχει μπει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων. Όπως αναφέρεται στην Αγγλία, ο παίκτης είναι μεγάλη “καψούρα” του Φρανκ Λάμπαρντ που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον φέρει στον Λονδίνο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.