Βαλένθια καλεί Σιόβα

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Ψάχνεται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας η Βαλένθια. Μετά τον τραυματισμό του Εζέκιελ Γκαράι, οι «νυχτερίδες» έχουν βγει στον αγορά και εξετάζουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τα στόπερ. Ο Χόρχε Σάενθ ήταν ένας υποψήφιος αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε με την Θέλτα να κλείνει την... πόρτα στη Βαλένθια και το δεύτερο όνομα που υπήρχε στη λίστα φαίνεται πως είναι αυτό του Δημήτρη Σιόβα.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται 2,5 χρόνια στην Ισπανία και στην Λεγανές, η οποία τον είχε αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Σύμφωνα με την «SuperDeportes», λοιπόν, «ο Σιόβας δεν έχει το αθλητικό στιλ του Γκαράι αλλά πρόκειται για έναν έμπειρο στόπερ με προσωπικότητα». Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το γεγονός ότι η Λεγανές έχει στο ρόστερ της αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς, μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά της Βαλένθια ώστε να πείσει τους Μαδριλένους να παραχωρήσουν τον 31χρονο.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.