Άρχισαν οι φήμες για Σίτι και Μέσι

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα ανοίγει την όρεξη άλλων ομάδων για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργετνινός φαίνεται φανερά δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Οι δηλώσεις του Αμπιντάλ εξόργισαν τον Μέσι που τοποθετήθηκε δημόσια, ρίχνοντας πυρά στον Γάλλο για το “άδειασμά” του στους ποδοσφαιριστές. Όλο αυτό φαίνεται να έχει αλυσοδωτές αντιδράσεις στο σύλλογο της Καταλονίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κάλεσε τον διευθυντή ποδοσφαίρου να συζητήσουν για το μέλλον του. Προφανώς ούτε σε εκείνον άρεσαν οι δηλώσεις του και μετά την τοποθέτηση του Μέσι, θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Κάποια τελεσίδικη απόφαση δεν υπάρχει και αυτό δυσαρεστεί ακόμα περισσότερο τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να επωφεληθούν από αυτή. Πρώτη από όλους η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Άγγλοι, με όπλο φυσικά την παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα προσπαθεί να κάνει το κόλπο “γκρόσο” με τον Αργεντινό. Από ότι φαίνεται το καλοκαίρι, θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή και να ταράξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Εφόσον υπάρχει στον πάγκο της ομάδας ο Γκουαρντιόλα, η Σίτι είναι ίσως η μόνος σύλλογος που μπορεί να έχει βλέψεις για τον Μέσι.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.