Ξανά για Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Μπορεί να έδειχνε η υπόθεση να έχει φτάσει σε τέλμα, αλλά τελικά, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως όλα δείχνουν θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την υπόθεση του Μπρούνο Φερνάντες.

Η τελευταία πληροφόρηση μέσω της πορτογαλικής «A Bola» κάνει λόγο για νέα πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» για τον 25χρονο κεντρικό χαφ, η οποία προβλέπει άμεση καταβολή 55 εκατ. ευρώ και άλλων 10 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία, καθώς τα μπόνους όπως η κατάκτηση του Champions League ή κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, που προσέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρήθηκαν μη ρεαλιστικά από πλευράς «λιονταριών».

Μένει να φανεί αν η νέα πρόταση θα πείσει τους Πορτογάλους, με την επιθυμία του Μπρούνο Φερνάντες να είναι ξεκάθαρη και να αφορά τη μετακόμισή του στην Premier League.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.