Σκέφτεται την αποχώρηση ο Τέβες

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Η ιδέα να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο στριφογυρίζει στο μυαλό του Κάρλο Τέβες τον τελευταίο καιρό. Αυτό πιθανόν να συμβεί σε περίπτωση που η εθνική Αργεντινής κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ν. Αφρική.
Ο 25χρονος Τέβες δηλώνει κουρασμένος από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, έχοντας κατακτήσει πολλά τρόπαια και έχοντας βγάλει ακόμα περισσότερα λεφτά, αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι η οικογένεια του στην οποία θέλει να αφοσιωθεί.

"Περνάει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και έχω συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2014. Είναι πολύπλοκο. Υπάρχει η οικογενειά μου και η επιθυμία να γυρίσω στην Μπόκα Τζούνιορς.

Είμαι λίγο κουρασμένος από το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστηθώ την οικογένεια μου λίγο περισσότερο. Θέλω να σταματήσω και να ηρεμήσω λίγο. Έχω ήδη κερδίσει πολλά. Έχω κορεστεί από το ποδόσφαιρο
", τόνισε ο Τέβες.

Η Αργεντινή προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ με την εκτός έδρας νίκη επί της Ουρουγουάη, ωστόσο, ο Τέβες δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε στους "μπιανκοσελέστε", αναγνωρίζοντας ότι η απόδοση του δεν ήταν αυτή που απαιτούσαν οι συνθήκες.

"Είχα τις ευκαιρίες μου και δεν μπορούσα να αποδώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Όταν η ομάδα χρειάζεται γκολ πρέπει να σκοράρεις. Δεν μπόρεσα να το κάνω και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα. Αυτό γίνεται στις εθνικές ομάδες και μου φαίνεται φυσιολογικό".

Πηγή:www.sport24.gr

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.