"Το πρόγραμμα των γιορτών είναι... έγκλημα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο τεχνικός της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του αγώνα με τη Λέστερ, που μεταξύ άλλων αποκάλεσε το πρόγραμμα των γιορτών ως... έγκλημα και ένα γεγονός χωρίς καμία ιδιαίτερη αξία.

Ο Κλοπ συγκεκριμένα δήλωσε: "Είναι απόλυτα μη σωστό και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Κανένας προπονητής δεν έχει θέμα με την boxing day αλλά το να παίζεις δυο φορές σε δυο μέρες είναι απλά έγκλημα. Μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε μα κάθε προπονητής νιώθει κάθε χρόνο τα ίδια".

Συνεχίζοντας σε ερώτηση που του έγινε πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται αυτό. Δίνουν μόνο 48 ώρες στις ομάδες για να παίξουν δυο παιχνίδια. Είναι απλά η επιστήμη των σπορ. Το σώμα θέλει αρκετό χρόνο για να ξεκουραστεί και να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Έτσι είναι η επιστήμη αλλά συνέχεια την αγνοούμε εντελώς".

Ο Γερμανός προπονητής δεν ήταν ο μόνος που έκανε παράπονα για το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντγκσον μίλησε για τη δική του οπτική γωνία σε όλο αυτό. Ο Άγγλος υποστήριξε: "Ευχαριστιέμαι πολύ τις προπονήσεις και το όλο κλίμα μα στο επίπεδο που είμαστε μια μέρα ξεκούραση δεν φτάνει. Για αυτό, δεν απολαμβάνω αυτή την περίοδο, είναι ύπουλη. Μπορούν να υπάρξουν τραυματισμοί και από εκεί που κοιτάς ψιλά να πέσεις χαμηλά. Είναι άσχημο".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.