"Θα μπορούσα να τους είχα αλλάξει όλους στο ημίχρονο"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Με βαθμό έφυγε, από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η εικόνα της οποίας, μέχρι το 70ο λεπτό, ήταν τόσο απογοητευτική που έκανε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να σκεφτεί να αλλάξει όλη την ομάδα, πλην Ντε Χέα, στο ημίχρονο.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 3-3, ο Νορβηγός προπονητής δήλωσε: "Ήμουν θυμωμένος, απογοητευμένος, αισθανόμουν πως έπρεπε να κάνω κάτι για να τους ξυπνήσω. Θα μπορούσα να είχα αλλαξει όλους τους παίκτες στο ημίχρονο, εκτός από τον τερματοφύλακά μας.

Δεν είχε να κάνει με τακτικές όλο αυτό. Είχε να κάνει με την επιθυμία στο πρώτο ημίχρονο, το να πηγαίνουμε πρώτοι στη μπάλα, να κάνουμε τακλιν, να κερδίζουμε μονομαχίες.

Μερικές φορές οι τακτικές βγαίνουν έξω από το παράθυρο. Θα πρέπει να κερδίζεις το δικαίωμα να πάρεις ένα παιχνίδι και εμείς δεν είχαμε κανένα δικαίωμα να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι μετά από τα πρώτα 70 λεπτά.

Η ομάδα μας δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Στη συνέχεια, ο Σόλσκιερ είπε πως "δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι οι παίκτες μου ήθελαν τη νίκη αλλά μερικές φορές οι νεαροί παίκτες δεν ξέρουν πώς να ανταποκρίνονται σε τέτοιες προκλήσεις. Μάθαμε πολλά σήμερα, είμαι σίγουρος ότι έμαθαν πολλά. Θα πρέπει να διώξουμε το φόβο και να παίζουμε με πίστη και αυτοπεποίθηση"

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.