Γκατούζο: "Δουλεύει λιγότερο στη Ρεάλ ο Κακά"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009
Ο δυναμικός αμυντικός χαφ των "ροσονέρι"υποστήριξε με συνέντευξή του στην "Corriere della Sera" ότι ο φετινός Κακά στη Ρεάλ είναι διαφορετικός προς το χειρότερο σε σύγκριση με εκείνον που αγωνίστηκε τα έξι προηγούμενα χρόνια στους Μιλανέζους, αποδίδοντας το γεγονός αυτό στη δουλειά που (δεν) γίνεται στη "βασίλισσα" στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

"Ο Ρίκι είχε συνηθίσει δουλεύει πολύ σκληρά στον τομέα της φυσικής κατάστασης με εμάς, ακόμα και στις ημέρες ξεκούρασης.
Απ'όσο ξέρω, γίνεται ελάχιστη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης στη Μαδρίτη και κάποιος όπως ο Κακά, που έχει συνηθίσει να θεωρεί την προπόνηση σημαντικό πράγμα, υποφέρει.


Για αυτό ο Κακά στη Μαδρίτη είναι διαφορετικός από τον Κακά που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε".

Όσο για την εξήγηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αρκετοί νέοι παίκτες στη Ρεάλ, ο Γκατούζο ήταν πολύ κατηγορηματικός:

"Όταν είδα ότι ένας παίκτης όπως ο Καναβάρο αντιμετώπισε προβλήματα με τη φανέλα της Ρεάλ αντιλήφθηκα ότι το να κάνεις τον αμυντικό σε αυτή την ομάδα είναι πάντα σκληρό.

Τους αφήνουν μόνους και επιτίθενται χωρίς κριτήρια. Η διαφορά ανάμεσα στη Μίλαν και σε αυτούς είναι στους ακραίους.

Οι δικοί μας δεν βγαίνουν μπροστά για να πιέσουν, οι δικοί τους βγαίνουν μπροστά αφήνοντας συχνά τους αμυντικούς μόνους στη μέση, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται".
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.