Τάσεις φυγής από Χούμελς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018

Ο Ματς Χούμελς βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, όμως παράλληλα διάγει και μια από τις πιο περίπλοκες περιόδους του στο Μόναχο. Ο Γερμανός αμυντικός έχει περιέλθει στο ροτέισον του νέου τεχνικού της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, με τον Κροάτη να ανακατεύει την τράπουλα στην αμυντική του γραμμή.

Η χρησιμοποίηση του Ζίλε ως παρτενέρ του Μπόατενγκ έχει «φορεθεί» ήδη αρκετές φορές στην φετινή Μπουντεσλίγκα – όχι με τόση μεγάλη επιτυχία – με τον Χούμελς να παρακολουθεί από τον πάγκο. Η εξέλιξη αυτή φυσιολογικά δείχνει να μην αρέσει στον έμπειρο αμυντικό, με την Bild να θέτει ζήτημα παραμονής του παίκτη στον σύλλογο, τονίζοντας πως αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί δεν αποκλείεται ο 29χρονο να ζητήσει την μεταγραφή του.

Υπό τον Χουπ Χάινκες, ο Χούμελς αποτέλεσε «κολόνα» της αμυντικής διάταξης της Μπάγερν φανερώνοντας ηγετικές τάσεις που οδήγησαν εκ του ασφαλούς τους Βαυαρούς σε ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν. Τα δεδομένα με τον Κόβατς είναι διαφορετικά, ο Κροάτης ψάχνει και ψάχνεται ακόμη στο Μόναχο, όμως αυτό ίσως του στοιχίσει με την υπομονή του έμπειρου αμυντικού να μην είναι ανεξέλεγκτη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.