ΠΑΟΚ για Κυριάκο Παπαδόπουλο

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 07 Απριλίου 2018

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως Ιβάν Σαββίδης και Λούμπος Μίχελ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του 26χρονου κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φρόντισε να ξεκαθαρίσει στον ΠΑΟΚ πως προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Παπαδόπουλος ανέφερε το εξής: "Θα έρθω ευχαρίστως αν δεν βρω κάτι καλύτερο στο εξωτερικό. Μια ομάδα δηλαδή που θα μου δώσει τη δυνατότητα να παραμείνω σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα και σε ένα πρωτάθλημα ανώτερο από το ελληνικό".

Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 3,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Πάντως, η περίπτωση δεν είναι απλή γιατί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα βρει και με το Αμβούργο ή να καταβάλει ρήτρα 6.5 εκατομμυρίων ευρώ. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν σε υποβιβασμό του Αμβούργου, κάτι αρκετά πιθανό, προκειμένου οι συζητήσεις για το οικονομικό να γίνουν σε άλλη βάση, πιο ευνοϊκή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.