«Κλείνει» Ραμίρες

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Βάλτερ Σαμπατίνι θα ταξιδέψει στην Κίνα προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Ραμίρες από τη Γιανγκσού Σούνινγκ.

Ο κινεζικός σύλλογος στον οποίο βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος ανήκει στους ιδιοκτήτες της Ίντερ, κάτι που διευκολύνει τα πράγματα αναφορικά με την πιθανή μετακίνηση του Ραμίρες στους Νερατζούρι.

Οι συζητήσεις έχουν λάβει χώρα εδώ και κάποιο διάστημα και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport η Ίντερ σκοπεύει να τελειώσει την υπόθεση άμεσα και να κλείσει οριστικά τον Ραμίρες για τον Γενάρη.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βάλτερ Σαμπατίνι αναμένεται να ταξιδέψει στην Κίνα για τις τελικές επαφές που θα ολοκληρώσουν τη μετακίνηση του Βραζιλιάνου άσου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ραμίρες παραμένει εκτός δράσεις με τραυματισμό στο γόνατο, ωστόσο αναμένεται σύντομα να επιστρέψει με την Ίντερ να επιδιώκει αρχικά μία συμφωνία εξάμηνου δανεισμού.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.