Στα Εμιράτα ο Τζακερόνι

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι είναι ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με την επισημοποίηση της συνεργασίας να έρχεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της ασιατικής χώρας, με ανάρτηση μιας φωτογραφίας του Ιταλού τεχνικού στο Twitter, την οποία συνοδεύει η φράση «Καλωσόρισες κάπτεν». 

Ο Τζακερόνι, που θα παρουσιαστεί στον Τύπο αύριο (17/10), αντικαθιστά τον Αργεντινό Εντγκάρντο Μπάουζα, ο οποίος απολύθηκε μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η τελευταία εμπειρία του Τζακερόνι σε πάγκο χρονολογείται από τις αρχές του 2016, όταν καθοδήγησε για εννέα παιχνίδια την κινεζική Beijing Guoan. 

Στο παρελθόν είχε επίσης διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ιαπωνίας, κερδίζοντας το Κύπελλο Ασίας το 2011. Πρώτος στόχος του τεχνικού από την Εμίλια-Ρομάνια είναι το Κύπελλο Ασίας το 2019, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κι ακολουθεί η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.