Στην λίστα ο Ρόις

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Εδώ και μήνες η διοίκηση της Άρσεναλ προσπαθεί να πείσει τους Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους μαζί της.

Οι δύο εν λόγω παίκτες και φέτος κάνουν πράγματα και θαύματα με τη κόκκινη φανέλα και αποτελούν από τους βασικούς λόγους που οι «κανονιέρηδες» τα πάνε σχετικά καλά σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ωστόσο, δεσμεύονται στο «Έμιρεϊτς» ως το 2018 και ήδη βρισκόμαστε λίγο πριν το 2017 και οι Άγγλοι ξέρουν πως αν δεν τους πείσουν για παραμονή σύντομα, τότε δεν αποκλείεται να τους να φεύγουν.

Γι” αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ, έχει ξεκινήσει να φτιάχνει και ένα δεύτερο πλάνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ αυτό θέλει τους ανθρώπους της Άρσεναλ να κάνουν γερό μπάσιμο για την αγορά του Μάρκο Ρόις από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Γερμανός επιθετικός μπορεί κατά καιρούς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όμως, είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στη γερμανική ομάδα, ενώ η ικανότητά του να σκοράρει και να δημιουργεί, αλλά και να παίζει σε σχεδόν όλες τις θέσεις της επίθεσης τον έχει ανεβάσει πολύ στα μάτια του Αλσατού.

Έτσι, σε περίπτωση που είτε ο Σάντσες, είτε ο Οζίλ δηλώσουν πως θέλουν να φύγουν οι «κανονιέρηδες» θα «χτυπήσουν» τον Ρόις.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.