Πίεση σε Felipe Massa

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 15 Μαϊος 2012

massa

Μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο φήμες αλλά πλέον είναι επίσημο. Η Ferrari απαιτεί από τον Felipe Massa άμεση ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το Μονακό. Αυτό προέκυψε σε άρθρο στην επίσημη σελίδα της ιταλικής ομάδας όπου μάλιστα γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα φτωχά φετινά αποτελέσματα του Βραζιλιάνου.

 Πως όχι από τη στιγμή που ο Massa έχει κερδίσει μόλις δύο πόντους, έναντι των 61 του Fernando Alonso. Όταν 31χρονος είναι μόλις 17ος στη βαθμολογία, εκεί όπου ο teammate του βρίσκεται στην κορυφή. Με λίγα λόγια, η υπομονή των κόκκινων έχει τελειώσει κι ούτε ο Nicolas Todt μπορεί να κρατήσει τον Massa στη θέση του οδηγού.

Τι γίνεται λοιπόν αν ο Βραζιλιάνος απογοητεύσει και στο Monaco; Τότε για πρώτη φορά η Scuderia θα προχωρήσει σε αλλαγή οδηγού στα μέσα της σεζόν (χωρίς να έχει υπάρξει ανωτέρα βία) με τη λίστα υποψηφιών να είναι μεγάλη. Από το δίδυμο της Force India και τον Adrian Sutil, μέχρι τον Jerome D' Ambrosio και το σταθερό σενάριο του Sergio Perez.

Περισσότερα, μετά τον αγώνα του πριγκιπάτου που διεξάγεται στις 27 του μήνα.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.