Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Η προκήρυξη του 1ου κυπέλλου ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών «Κώστας Ανδρουλής»
Ποδόσφαιρο

Η προκήρυξη του 1ου κυπέλλου ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών «Κώστας Ανδρουλής»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 13, 20246 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Oι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Κω σε συνεργασία με το Giafkasports.gr με την ευγενική χορηγία και στήριξη του SPORT PANIC, συνδιοργανώνουν το 1ο κύπελλο ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών+ ανεξάρτήτων ομάδων Κω,  με την επωνυμία « Κώστας Ανδρουλής»!

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ομάδες βετεράνων  συλλόγων, φορέων αλλά και ανεξαρτήτων  ομάδων που επιθυμούν να συμμετέχουν και συμφωνούν με τους όρους διεξαγωγής!.

ΑΡΘΡΟ 1 –Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η έναρξη των αγώνων ορίζεται στις αρχές Νοεμβρίου του 2024 έναρξη εβδομάδα  Δευτέρα 25/11 και μετά!).

ΑΡΘΡΟ2.

ΔΗΛΩΣΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν γραπτή δήλωση συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024, όπου και θα αναφέρονται το γήπεδο έδρας της, το όνομα της  για τους αγώνες καθώς και τα χρώματα εμφάνισης της, και η λίστα των τουλάχιστον 25 ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν (κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει έως και 45 κατ αρχήν  ποδοσφαιριστές, αλλά δηλώνονται τουλάχιστον 25 minimum κατ αρχήν ποδοσφαιριστές. -η διάταξη αυτή εξασφαλίζει την παρουσία 20άδας σε κάθε  αγώνα!( Στόχος της διάταξης αυτής είναι να αποφευχθούν παραιτήσεις ομάδων πριν ή την ημέρα του αγώνα). Ομάδα που δεν θα δηλώσει πλήρη 25αδα δεν θα συμμετέχει στην κλήρωση. Ο τρόπος διεξαγωγής του κυπέλου και το πως θα διεξαχθεί η κλήρωση θα αποφασιστεί από την επιτροπή διεξαγωγής ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμετοχή. Οι αγώνες πάντως  θα είναι διπλοί (εντός εκτός) μέχρι να προκύψει το ζευγάρι του τελικού ο οποίος θα είναι μονό παιχνίδι με παράταση και πέναλτυ-αν χρειαστεί!

ΑΡΘΡΟ 3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ
ΤΕΛΕΣΗΣΤΩΝΑΓΩΝΩΝ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο σύνολό του θα κοινοποιηθεί αμέσως μετά την κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024.
Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται σε ογδόντα λεπτά της ώρας, με δύο ημίχρονα των σαράντα λεπτών το καθένα . Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε εβδομάδα, καθημερινές σε απογευματινές ή βραδινές ώρες.
Με σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων και ενημέρωση της αρμόδιας επιτροπής δύναται να αλλάξει ο χρόνος διεξαγωγής του αγώνα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με διπλά παιχνίδια (με αγώνες εντός εκτός). Τα παιχνίδια θα ορίζονται με συννεννόηση των δύο ομάδων σε ώρες που είναι διαθέσιμο το γήπεδο της γηπεδούχου ομάδος (να μην δημιουργούνται προβλήματα σε προπονήσεις αγωνιστικών τμημάτων) και επιλογή της μέρας και ώρας από τον φιλοξενούμενο( μετακινούμενο).

ΑΡΘΡΟ4.ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ

Σε περίπτωση που θα δημιουργηθούν επεισόδια η θέματα κανονισμών, επιβάλλονται με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ ή από τους άλλους κανονισμούς κυρώσεις.

ΑΡΘΡΟ5. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι εν ενεργεία η και βετεράνοι διαιτητές όλων των αγώνων του πρωταθλήματος, θα ορίζονται με ευθύνη του υπεύθυνου διαιτησίας του κυπέλου και δαπάναις των γηπεδούχων ομάδων από τον  τοπικό Συνδέσμο Διαιτητών τον οποίο ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμβολή του στην διοργάνωση !.

ΑΡΘΡΟ6.ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΟΜΑΔΩΝ

Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα και να έχουν στην κατοχή τους τουλάχιστον τρεις μπάλες.

ΑΡΘΡΟ7.ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (φωτοτυπίεςταυτοτήτων)
Οι ομάδες σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στον διαιτητή:
Τα δελτία του κυπέλου που θα είναι  θα είναι  φωτοτυπίες των αστυνομικών ταυτοτήτων των παικτών,  και θα επισυνάπτονται στις κάρτες υγείας των αθλητών οι οποίες θα ζητούνται απαραιτήτως!
Σε περίπτωση που δεν θα υπάρχουν οι  φωτοτυπίες ταυτότητας  και οι αντίστοιχες κάρτες υγείας, θα θεωρείται  άκυρη η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών!.

ΑΡΘΡΟ8.ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι γηπεδούχοι  ομάδες αναλαμβάνουν την υποχρέωση δαπάναις των  να υπάρχουν στην διάθεση των διαγωνιζομένων μέσα πρώτων βοηθειών και παρουσία γιατρού κατά την τέλεση του αγώνα. Αν δεν υπάρχει γιατρός δεν ξεκινάει αγώνας και η απουσία του συνεπάγεται τον μηδενισμό της γηπεδούχου ομάδας.

ΑΡΘΡΟ9.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Τα έξοδα διαιτησίας και της παρουσίας γιατρού θα καλύπτονται από τις γηπεδούχες ομάδες , και θα εξοφλούνται μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ10.ΕΠΑΘΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλια  στις ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, πλακέτες σε όλες τις ομάδες και έπαινοι συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΡΘΡΟ11.ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ-ΗΛΙΚΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές που είναι τριάντα τεσσάρων ετών  (34) ετών και άνω- οριο που θεσπισε και η ΕΠΣΔ από εφέτος με περιορισμό – γεννηθέντες δηλαδή  έως και το 1990, καθώς και 3 ποδοσφαιριστές κάτω των 34 ετών στην 20αδα και 11αδα που    έχουν αποχή από αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια, και διευκρινίζεται ξεκάθαρα  ότι δεν θα αγωνίζεται κανένας όμως παράλληλα  στο επίσημο πρωτάθλημα του συλλόγου τους της ΕΠΣΔ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ της περιόδου 2023-2024(ουδείς εν ενεργεία δηλαδή)! Επίσης διευκρινίζεται ότι ουδείς δύναται να αγωνίζεται σε παραπάνω από μία ομάδα!

Δεν επιτρέπονται επίσης μεταγραφές από ομάδα σε ομάδα σε όλη την διάρκεια του κυπέλου! Όλοι οι δηλωμένοι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας  θα πρέπει να εχουν συνυπογράψει την δήλωση συμετοχής όπου θα δηλώνεται το όνομα της ομάδας με την οποία θα συμετέχουν καθώς και ότι η συμετοχή τους ανεξάρτητα από την κάρτα υγείας γίνεται με προσωπική τους ευθύνη και δεν εχουν καμια απαίτηση από τους διοργανωτές σε περίπτωση τραυματισμού ή άλλου προβλήματος !

  1. ΑΡΘΡΟ 12 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Συγκροτείται από 2 εκπροσώπους κάθε ομάδας που θα δηλώσει τυπικά την συμετοχή της ( πλήρη 25αδα κλπ +λίστα υπογραφών και θα αποφασίζει επιλύοντας τα όποια θέματα προκύψουν κατά την διοργάνωση.   Η επιτροπή θα συνεδριάζει εβδομαδιαίως για να ορίζει τους αγώνες και να επικυρώνει τα αποτελέσματα. Το τελικό κείμενο της προκήρυξης θα συνδιαμορφωθεί στην πρώτη σύσκεψη της επιτροπής κυπέλου για την σχετική απόφαση του τρόπου διεξαγωγής! Προς τούτο όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες να συμμετέχουν , θα πρέπει να το συνυπογράψουν συμφωνώντας  ώστε να μην
ξαναυπάρξουν τροποποιήσεις και αμφισβητήσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή πορεία κατά την διεξαγωγή του κυπέλου.

ΑΡΘΡΟ13ΕΙΔΙΚΕΣΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

  1. Κάθε Ομάδα  δηλώνει στο φύλλο αγώνος έως και 20 ποδοσφαιριστές και έχει τοδικαίωμα να κάνει απεριόριστες  αλλαγές! δηλαδή δύναται  να  ξανααγωνίζεται και ποδοσφαιριστής που βγήκε ως αλλαγή ! οι άνω των 50 ετών  δύνανται να βγούν και να ξαναμπούν χωρίς περιορισμό.
    5. Ο ανώτατος αριθμός βετεράνων ποδοσφαιριστών που δύναται να   δηλώσει κάθε ομάδα είναι σαράνταπέντε. [45] και μπορεί να συμπληρώσει και να αντικαταστήσει και με άλλους  ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της διοργάνωσης. 6. Στην  λίστα με κατάσταση συμμετοχής  θα υπάρχει ενυπόγραφη δήλωση του κάθε ποδοσφαιριστή ότι αγωνίζεται με δική του ευθύνη και οι διοργανωτές ουδεμία ευθύνη φέρουν.

Αγώνας που αναβάλλεται για περισσότερο από επτά ημέρες (7) ημέρες από την πρώτη ορισμένη ημερομηνία κατακυρώνεται εις βάρος της υπαίτιας ομάδας που ζήτησε  την πρώτη αναβολή!

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για την διοργάνωση του κύπέλου στο τηλέφωνο: 6937104485 (Πικιώνης Δημήτριος).

Οι δηλώσεις συμετοχής μαζί με την λίστα της κάθε ομάδας(minimum 25 άτομα,  συνοδευόμενες από την ομαδική δηλωση αποδοχής συμετοχής, πρέπει να κοινοποιηθούν  πρεπει να κοινοποιηθούν μέχρι 18/11  στο email

info@giafkasports.gr

ομάδα που δεν θα δηλώσει τουλάχιστον 25 παίκτες,δυστυχώς δεν θα συμετέχει στην κλήρωση (η 25αδα εξασφαλίζει την παρουσια 11αδας σε καθε αγώνα!) Το μέτρο λαμβάνεται ωστε να αποφευκτούν προκρισεις με μηδενισμούς λόγω μη συμπλήρωσης 11αδας γεγονός αποφευκτέο πλήν όμως συνέβη δε προηγούμενες διοργανώσεις και δεν ειναι καθόλου επιθυμητό!

featured
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΤο νέο πρόγραμμα της Τ.Ε.Ε.Ο.Κ.
Next Article Highlights απ’ το Ιπποκράτης – Ηρακλής 2000 (Γ)
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

December 5, 2025
Ποδόσφαιρο

Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

December 5, 2025
Μπάσκετ

Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας

December 5, 2025

Recent Posts

  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού
  • Aντωνιάδης – Δημουλάς – Αρτελάρης στο Ιπποκράτης – Δούκας
  • Μαλολάρι – Πουλάκης στο Προφήτης Ηλίας – Ιπποκράτης
  • Live Streaming: Φοίβος – Αίολος Κεφάλου | 4η αγωνιστική Ανδρικό Όμιλος νήσων

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}