• Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • ΑΟ Πυλίου
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • ΑΕ Λέρου
      • Καλυμνιακός
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Αντίμαχος
      • Νικαγόρας
      • Ανταγόρας
      • ΑΟ Βαθύ
      • ΑΟ Λειψών
      • Αργοναύτες
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Ιπποκράτης
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Διεθνή
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook Twitter Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook Twitter Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • ΑΟ Πυλίου
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • ΑΕ Λέρου
      • Καλυμνιακός
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Αντίμαχος
      • Νικαγόρας
      • Ανταγόρας
      • ΑΟ Βαθύ
      • ΑΟ Λειψών
      • Αργοναύτες
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Ιπποκράτης
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Διεθνή
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Η προκήρυξη των νεανίδων
Μπάσκετ

Η προκήρυξη των νεανίδων

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςAugust 3, 202310 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email


Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ανακοίνωσε την προκήρυξη του πρωταθλήματος των νεανίδων για τα κορίτσια που γεννήθηκαν το 2006 και νεότερα. Αναλυτικά, η προκήρυξη του πρωταθλήματος: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού νόμου, του καταστατικού της Ε.Ο.Κ. και των κανονισμών της γενικής προκήρυξης πρωταθλημάτων 2022-2023, όπως αυτή μας κοινοποιήθηκε με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 3272  /13-6-2023 έγγραφο της Ε.Ο.Κ.
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
Το πρωτάθλημα νεανίδων αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 με τους παρακάτω όρους:

ΑΡΘΡΟ 1ο: ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα νεανίδων περιόδου 2023-2024 δικαιούνται συμμετοχής τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Τ.Ε. Δωδεκανήσου και διατηρούν ανάλογα τμήματα.

ΑΡΘΡΟ 2ο:ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 23/09/2023. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 1/9/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου (κλειστό γυμναστήριο Ρόδου),όπου κάθε σωματείο μπορεί να έχει έναν εκπρόσωπο. Τελευταία ημέρα παραλαβής των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η 31/8/2022 ημέρα Πέμπτη  και μέχρι ώρα 12:00. Στη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν δύο γήπεδα που θα χρησιμοποιούν σαν έδρα. Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί δεύτερο γήπεδο η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση προβλήματος του ενός γηπέδου, να ορίσει αγώνα του σωματείου σε άλλο γήπεδο με σκοπό την ομαλή και έγκαιρη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Επίσης δύο εμφανίσεις, μία ανοιχτού χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εντός έδρας αγώνες και μία σκούρου χρώματος που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας. Στις εμφανίσεις θα αναγράφεται το όνομα  και το λογότυπο της ομάδας που συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα καθώς και το όνομα του αθλητή. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να αγωνιστεί με φανέλες ουδέτερης ομάδας τότε θα πρέπει να απομονωθούν όνομα και λογότυπο (με κάποιον τρόπο ) ώστε να μην είναι εμφανή στο κοινό. Η κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώνει την ημέρα , ώρα και γήπεδο που επιθυμεί να διεξαχθεί ο εντός έδρας αγώνας μέχρι την Τρίτη στις 12.00 (πριν την ορισμένη αγωνιστική). Σε περίπτωση μη ενημέρωσης η Τ.Ε. έχει δικαίωμα να ορίσει τον αγώνα οποιαδήποτε ημέρα και ώρα θέλει και υπάρχει διαθεσιμότητα στα γήπεδα τα οποία έχει δηλώσει ως έδρες το γηπεδούχο σωματείο Με τη δήλωση συμμετοχής οι ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Τ.Ε. το καταστατικό και το Δ.Σ. του σωματείου τους.

ΑΡΘΡΟ 3ο: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) ομίλους, (ένα νοτίου και ένα βορείου συγκροτήματος) και σε δύο γύρους  και στο τέλος θα καταρτιστεί βαθμολογία. Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου σε κάθε όμιλο θα συμμετάσχουν στην  τελική φάση FF που θα γίνει σε κλειστό γυμναστήριο που θα ορίσει η Τ.Ε. Τα ζεύγη των ημιτελικών ορίζονται ως εξής Α1-Β2 και Β1-Α2.
Το γηπεδούχο σωματείο που θα αναλάβει μετά από έγκριση της ΤΕ Δωδεκανήσου το Final Four ,θα πρέπει να μεριμνήσει για  ώρες  προπονήσεων των ομάδων που  θα συμμετέχουν στο  FF στο γήπεδο διεξαγωγής του FF .
*Για τη σειρά των ημιτελικών στο FF, θα γίνει κλήρωση στα γραφεία της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.

.ΑΡΘΡΟ 4ο: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ- ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Για τη βαθμολογία των σωματείων ισχύουν όσα ορίζει το άρθρο 47 των κανονισμών της  Ε.Ο.Κ., για δε την κατάταξη το άρθρο 48 παρ.2 σε συνδυασμό  και με τις διατάξεις του άρθρου  46 παρ. 3γ και  παρ. 4.
Σε  περίπτωση  ισοβαθμίας:
α) Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι δύο (2), τότε λαμβάνονται υπόψη οι βαθμοί από τους μεταξύ τους αγώνες (νίκες- ήττες- μηδενισμοί). Αν οι ομάδες έχουν το ίδιο σύνολο βαθμών, τότε λαμβάνεται  υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal  average) στους μεταξύ τους αγώνες.
β)Αν συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους  τους αγώνες  τους στον  ομίλου που συμμετείχαν.
γ)Αν οι ομάδες που ισοβαθμούν είναι περισσότερες από δύο τότε καταρτίζεται βαθμολογικός πίνακας  με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι ομάδες που ισοβαθμούν, στους μεταξύ τους αγώνες και με  βάση τον  πίνακα αυτό γίνεται η μεταξύ τους κατάταξη.
δ)Αν όμως από τον παραπάνω πίνακα προκύψει νέα ισοβαθμία, τότε  για  τις ομάδες που συνεχίζουν να ισοβαθμούν, λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) στους μεταξύ τους αγώνες.
ε)Αν παρά ταύτα συνεχίζεται η ισοβαθμία, τότε λαμβάνεται υπόψη ο συντελεστής πόντων (goal average) σε όλους τους αγώνες τους στον όμιλο που συμμετείχαν.
στ)Σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας και αφού μετά την εφαρμογή των παραπάνω κριτηρίων η ισοβαθμία περιοριστεί μόνο σε δύο ομάδες, τότε αυτόματα εφαρμόζεται η διαδικασία των παραγράφων α και β. Αν η ισοβαθμία αφορά σε περισσότερες των δύο ομάδων, τότε επαναλαμβάνεται η διαδικασία της παραγράφου γ.

ΑΡΘΡΟ 5ο: ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στο πρωτάθλημα μπορούν να πάρουν μέρος αθλήτριες  που γεννήθηκαν τα έτη 2006,  και νεότερες και πληρούν τις προϋποθέσεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου και του άρθρου 36 των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. Κάθε σωματείο δικαιούται να παρατάσσει σε κάθε αγώνα 12 αθλήτριες. Δικαίωμα συμμετοχής έχει (1) ενήλικη  αλλοδαπή αθλήτρια   προερχόμενη  από την Ευρωπαϊκή ζώνη της FIBA η από ειδικό καθεστώς (μετανάστες ,εμπόλεμες ζώνες κτλ).Η χρησιμοποίηση κορασίδων στο πρωτάθλημα νεανίδων δεν θα αποτελεί πρόβλημα στην Ε.Ο.Κ. για την σύγχρονη διεξαγωγή των δύο πρωταθλημάτων. Επισημαίνεται ότι στην προκριματική και τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αποκλειστικά και μόνο  12 αθλήτριες που θα αναγράφονται σε ονομαστική κατάσταση η οποία θα κατατίθεται, πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα κάθε φάσης, στη γραμματεία των αγώνων, χωρίς δικαίωμα αντικατάστασης αθλήτριας, για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Η αντικατάσταση αθλητριών επιτρέπεται μόνο από την προκριματική φάση στην τελική.

ΑΡΘΡΟ 6ο: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
Οι  αγώνες του πρωταθλήματος θα γίνονται στα γήπεδα που οι ομάδες θα δηλώσουν και εφόσον τα γήπεδα  αυτά πληρούν τους όρους της ΝΕΦΑ Δωδεκανήσου. Για τα σωματεία που δεν έχουν δική τους  αγωνιστική έδρα, χρειάζεται και συγκατάθεση της αρχής στην κυριότητα της οποίας ανήκει  το γήπεδο. Τα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταλληλότητα των γηπέδων τα οποία δηλώνουν ως έδρα. Εάν διαπιστωθεί από την Τ.Ε. η ακαταλληλότητα κάποιου γηπέδου, η επιτροπή έχει το δικαίωμα να ορίζει άλλο κατάλληλο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα και το γηπεδούχο σωματείο οφείλει να αγωνισθεί εκεί διατηρώντας την ιδιότητα του γηπεδούχου.
*Οι αγώνες της περιόδου 2023-24 θα διεξάγονται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Κ.

ΑΡΘΡΟ 7ο: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ
Καμία αναβολή αγώνα δεν δικαιολογείται, παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακοκαιρία, συμμετοχή παίκτη στη μικτή Δωδεκανήσου και σε Εθνική Ομάδα). Δεν θα αναβάλλονται αγώνες λόγω εκδρομών, υποχρεώσεων φοιτητών, τραυματισμών αθλητών, σχολικών υποχρεώσεων, οικονομικής αδυναμίας σωματείου  κ.λ.π.  κατά  τη διάρκεια  του  πρωταθλήματος. Αγώνες  που  θα αναβληθούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα ορίζονται εκ νέου από την επιτροπή  πρωταθλήματος  της  Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, είτε  ενδιάμεσα  είτε  μετά  τη  λήξη  του  εκάστοτε  γύρου, χωρίς να αλλάζουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των υπόλοιπων αγωνιστικών.
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου διευκρινίζει στα σωματεία ότι αναβολή σε αγώνα θα δίνεται μόνο σε περίπτωση απαγόρευσης απόπλου των πλοίων και θα βεβαιώνεται από τα λιμεναρχεία. Οι ομάδες υποχρεούνται, εφόσον υπάρχει πλοίο για τη μετακίνηση τους, να επιβιβαστούν σ’ αυτό, ανεξαρτήτως πιθανών προβλέψεων για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα μηδενιστούν. Την ημέρα του ταξιδιού και εφόσον προκύπτει πρόβλημα με τον απόπλου των πλοίων, οι ομάδες οφείλουν να επικοινωνούν με την υπάλληλο της ΤΕ ΕΟΚ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ κ. Βαλεντίνα Παπαδούλη(6945261867) Τυχόν αιτήματα σωματείων για αναβολές αγώνων, για σοβαρούς λόγους που δεν προβλέπονται στο άρθρο, θα γίνονται δεκτά το αργότερο κάθε Τετάρτη και θα εξετάζονται από την επιτροπή πρωταθλήματος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δεν θα εξετάζονται αιτήματα σωματείων εφόσον περάσει η προθεσμία…
*Σε περίπτωσης μετακίνησης σωματείου στην Πάτμο, λόγω του ανοιχτού γηπέδου, θα εξετάζεται διαφορετικά από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η τέλεση ή αναβολή του αγώνα, εφόσον υπάρχουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

ΑΡΘΡΟ 8ο: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ- ΕΦΕΣΕΙΣ
α) Οι ενστάσεις που αναφέρονται σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής κανονισμών παιδιάς, εκδικάζονται  σε Α’ και Β’ βαθμό από τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας όργανα.
β) Οι υπόλοιπες ενστάσεις εκδικάζονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου.
γ)Οι παραπάνω αποφάσεις προσβάλλονται με προσφυγή, κατά μεν της Επιτροπής Εκδικάσεως Ενστάσεων, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Διαιτητών (Ε.Ε.Δ.), κατά δε της επιτροπής  πρωταθλήματος, ενώπιον   του Α.Σ.Ε.Α.Δ.
δ) Οι ενστάσεις θα συζητούνται μόνο εφόσον υποστηρίζονται  και συνοδεύονται με το ανάλογο χρηματικό ποσό (παράβολο) ,εντός 24 ωρών από την λήξη του αγώνα. Το παράβολο των ενστάσεων ενώπιον της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ορίζεται σε 100 €, για δε τις προσφυγές στην Ε.Ε.Δ. και  Α.Σ.Ε.Α.Δ. σε όσα ορίζουν. Οι ενστάσεις που υποβάλλονται δεν αναστέλλουν  τη συνέχιση του πρωταθλήματος

ΑΡΘΡΟ 9ο: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων σωματείων, καθορίζονται με τις διατάξεις των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. που αναφέρονται παραπάνω. Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η συμμετοχή των σωματείων που δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος  στα διάφορα πρωταθλήματα είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το άρθρο 27 των κανονισμών της  Ε.Ο.Κ.
Εάν ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί, μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα, τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ, του αφαιρείται ένας βαθμός από το τρέχον πρωτάθλημα και ένας από το επόμενο. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το χρηματικό πρόστιμο μέχρι την έναρξη της επόμενης αναμέτρησης, δεν θα διεξάγεται το παιχνίδι, το υπαίτιο σωματείο θα μηδενιστεί ξανά και θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Στην περίπτωση που ένα σωματείο δεν προσέλθει να αγωνιστεί σε δύο (2) αγώνες, τότε αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος, μετά από εξέταση του θέματος από την Τ.Ε., σύμφωνα και με το άρθρο 7.
Σε περίπτωση που η μη προσέλευση η η μη συμμετοχή η η αποχώρηση από αγώνα συμβεί κατά την διάρκεια της φάσης PLAY OFF του εκάστοτε πρωταθλήματος η ομάδα αποκλείεται από του υπόλοιπους αγώνες της φάσης των play off ,δεν αντικαθίσταται και προκρίνεται η αντίπαλη ομάδα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των μεταξύ τους συναντήσεων μέχρι εκείνη την στιγμή.

ΑΡΘΡΟ 10ο: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η αποζημίωση Διαιτητών, Κριτών και Κομισάριων  είναι η προβλεπόμενη από την ΕΟΚ. Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργανώνεται και μόνο σ’ αυτά,  τις αμοιβές και τα οδοιπορικά διαιτητών και κριτών  καταβάλλονται από το  γηπεδούχο  σωματείο, λόγω του ότι οι αμοιβές αυτές θα καταβληθούν από  την Ε.Ο.Κ. μέσω της Τ.Ε. στα σωματεία. Σε περίπτωση μη καταβολής η ομάδα θα μηδενίζεται και  ο αγώνας θα κατακυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα. Οι αποζημιώσεις και τα οδοιπορικά διαιτητών και κριτών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, θα καθοριστούν από την ΕΟΚ.

ΑΡΘΡΟ 11ο: ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ
Τα γηπεδούχα σωματεία είναι υποχρεωμένα να έχουν για την διεξαγωγή κάθε  αγώνα τους είτε γιατρό, είτε διασώστη, είτε πιστοποιημένο προσωπικό στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό η το Rescue Training International.Σε περίπτωση απουσίας των παραπάνω από το γήπεδο έως και 30 λεπτά μετά την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα, ο αγώνας θα αναβάλλεται, και θα ορίζεται εκ νέου σε σύντομο χρονικό διάστημα από την αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων. Στο γηπεδούχο (υπαίτιο) σωματείο θα επιβάλλεται  πρόστιμο 500 ευρώ το οποίο θα καταβάλλεται στο ταμείο της Τ.Ε., πριν την τέλεση του αναβληθέντος παιχνιδιού, αλλιώς το σωματείο θα μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα. Εφόσον υπάρχει μετακίνηση ομάδας από άλλη πόλη και αναβληθεί  λόγω απουσίας είτε γιατρού, είτε διασώστη, είτε πιστοποιημένου προσωπικού στις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ ή τον Ερυθρό Σταυρό, τα έξοδα μετακίνησης του φιλοξενούμενου βαραίνουν το υπαίτιο σωματείο.  Το αντίτιμο θα το καταθέτουν στην  ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου προκειμένου να αποδοθεί στο σωματείο, πριν την επανάληψη του παιχνιδιού, άλλως θα μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα. Το ποσό μετακίνησης θα προσδιορίζεται από την  Τ.Ε ΕΟΚ Δωδεκανήσου.

 ΑΡΘΡΟ 12ο: ΓΕΝΙΚΑ
α)Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ., καθώς και για κάθε ασάφεια που έχει ανάγκη από διευκρίνιση ή συμπλήρωση και θα προκύψει κατά τη διάρκεια  του  πρωταθλήματος, αποφασίζει η Τ.Ε. Δωδεκανήσου.
β) Υπεύθυνη για  την τηλεοπτική κάλυψη tων αγώνων(live streaming)  είναι η ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου
γ) Τα γηπεδούχα  σωματεία  υποχρεούνται  να  έχουν  στη  γραμματεία πριν  την έναρξη του αγώνα  τα παρακάτω:
1)‘Ένα  χρονόμετρο.
2)‘Ένα  χρονόμετρο  24’΄
3)Ταμπέλες  με  αριθμούς από 1-5 και  δύο σημαίες  κόκκινες με  βάσεις
4) Μπλοκ  φύλλου  αγώνα  και βέλος κατοχής μπάλας
γ) Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες MOLTEN size 6

ΤΕΕΟΚ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΑθλητική αναγνώριση για τον ΠΑΣ Ασκληπιό Κω
Next Article 5 & 6 Αυγούστου στo Mylos Beach Bar το Footvolley Tour 2023
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία

October 4, 2023
Διάφορα

Κυρίαρχος ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας και στην 9η ανάβαση Πανορμίτη

October 4, 2023
Διάφορα

Σε αγώνες ποδηλασίας στη Σύμη ο Φιλίνος

October 4, 2023

Recent Posts

  • Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία
  • Κυρίαρχος ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας και στην 9η ανάβαση Πανορμίτη
  • Σε αγώνες ποδηλασίας στη Σύμη ο Φιλίνος
  • Θ. Νικηταράς: Υπεγράφη η σύμβαση για την τοποθέτηση κλειστού θόλου στο γήπεδο μπάσκετ στην Καρδάμαινα
  • ΕΠΣΔ: Kύπελλο Δωδεκανήσου «Dodekanisos Seaways»

Recent Comments

No comments to show.

Archives

  • October 2023
  • September 2023
  • August 2023
  • July 2023
  • June 2023
  • May 2023
  • April 2023
  • March 2023
  • February 2023
  • January 2023
  • December 2022
  • November 2022
  • October 2022
  • September 2022
  • August 2022
  • July 2022
  • June 2022
  • May 2022
  • April 2022
  • March 2022
  • February 2022
  • January 2022
  • December 2021
  • November 2021
  • October 2021
  • September 2021
  • August 2021
  • July 2021
  • June 2021
  • May 2021
  • April 2021
  • March 2021
  • February 2021
  • January 2021
  • December 2020
  • November 2020
  • October 2020
  • September 2020
  • August 2020
  • July 2020
  • June 2020
  • May 2020
  • April 2020
  • March 2020
  • February 2020
  • January 2020
  • December 2019
  • November 2019
  • October 2019
  • September 2019
  • August 2019
  • July 2019
  • June 2019
  • May 2019
  • April 2019
  • March 2019
  • February 2019
  • January 2019
  • December 2018
  • November 2018
  • October 2018
  • September 2018
  • August 2018
  • July 2018
  • June 2018
  • May 2018
  • April 2018
  • March 2018
  • February 2018
  • January 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • October 2017
  • September 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • November 2016
  • October 2016
  • September 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • July 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • April 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • September 2014
  • August 2014
  • July 2014
  • June 2014
  • May 2014
  • April 2014
  • March 2014
  • February 2014
  • January 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • October 2013
  • September 2013
  • August 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • May 2013
  • April 2013
  • March 2013
  • February 2013
  • January 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • October 2012
  • September 2012
  • August 2012
  • July 2012
  • June 2012
  • May 2012
  • April 2012
  • March 2012
  • February 2012
  • January 2012
  • December 2011
  • November 2011
  • October 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • July 2011
  • June 2011
  • May 2011
  • April 2011
  • March 2011
  • February 2011
  • January 2011
  • December 2010
  • November 2010
  • October 2010
  • September 2010
  • August 2010
  • July 2010
  • June 2010
  • May 2010
  • April 2010
  • March 2010
  • February 2010
  • January 2010
  • December 2009
  • November 2009
  • October 2009
  • November 1999

Categories

  • Giafka Food
  • Uncategorized
  • Βόλεϊ
  • Διάφορα
  • Διεθνή
  • Ειδήσεις
  • Ελλάδα
  • Μπάσκετ
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Ποδόσφαιρο
  • Σελίδες
  • Στίβος
  • Στοίχημα
  • Τέννις
  • Τοπικά
Giafkasports.gr
YouTube Facebook Twitter Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2023 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}