Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Ήταν Μίλαν στην Σκωτία
Διεθνή

Ήταν Μίλαν στην Σκωτία

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςNovember 26, 20135 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Η Μίλαν έψαχνε μια νίκη ψυχολογίας εδώ και καιρό, αφού η φετινή της πορεία τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ευρώπη, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Τη βρήκε τελικά χθες βράδυ στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκόβης, κερδίζοντας με 3-0 τη Σέλτικ, αποτέλεσμα που της επιτρέπει να κρατάει την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική.

Οι «ροσονέρι» άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κακά στο 13ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ, ενώ με παρόμοιο τρόπο (κόρνερ) ήρθε και το 0-2 στο 49΄ από το Σαπάτα, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 0-3 έγραψε ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 60ό λεπτό, με άψογο πλασέ.

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα γνώριζε την πρώτη της ήττα στη σεζόν, χάνοντας με 2-1 από τον εξαιρετικό Άγιαξ στην «Άμστερνταμ Αρένα». Οι Ολλανδοί ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με το Σερέρο στο 19΄, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με το Χούσεν στο 42΄. Η Μπάρτσα μείωσε στο 49΄ με πέναλτι του Τσάβι, φάση όπου αποβλήθηκε ο Φέλτμαν για την ανατροπή στο Νεϊμάρ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Πήρε ρεβάνς η Ντόρτμουντ

Στο πιο ελκυστικό παιχνίδι της βραδιάς, η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-1 τη Νάπολι, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο «Σαν Πάολο». Ο Μάρκο Ρόις άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ο Μπλατσικόφσκι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα διπλασίασε τα τέρματα των Βεστφαλών, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Ινσίνιε μείωσε στο 71΄, βάζοντας ξανά τη Νάπολι στο παιχνίδι, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 78΄ ο Ομπαμεγιάνγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο άλλο ματς, η Άρσεναλ δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μαρσέιγ με 2-0 στο «Έμιρεϊτς». Πρωταγωνιστής με δύο γκολ ο Τζακ Γουίλσιρ, το πρώτο στο 30ό δευτερόλεπτο του αγώνα και το δεύτερο στο 65ο λεπτό.

Έχασε, αλλά πέρασε

Η Τσέλσι γνώρισε δεύτερη ήττα από τη Βασιλεία στον όμιλο, αυτή τη φορά με 1-0 στην Ελβετία, όμως προκρίθηκε από σήμερα στην επόμενη φάση, έχοντας την ευκαιρία να πάρει και την πρωτιά, υποδεχόμενη τη Στεάουα την τελευταία αγωνιστική. Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 87ο λεπτό.
Έτσι, θα παίξουν τώρα για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία, καθώς η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες, καθώς οι Ρουμάνοι έμειναν οριστικά στην 4η θέση.

«Αυτοκτόνησε» η Πόρτο

Στον έβδομο όμιλο, Ζενίτ και Πόρτο χάρισαν η μία την πρόκριση στην άλλη με τη σειρά τους. Οι Ρώσοι υποδέχτηκαν νωρίτερα την ελλιπή Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν κατάφεραν να την κερδίσουν, μένοντας στο 1-1. Ο Αντριάν άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με αυτογκόλ ο Αλντερβάιρελντ στο 74΄.

Το αποτέλεσμα αυτό έδινε την ευκαιρία στους «δράκους», που υποδεχόταν το βράδυ την Αούστρια Βιέννης, με νίκη να προσπεράσουν τη ρωσική ομάδα. Ωστόσο, ο Κίναστ με σουτ έξω από την περιοχή στο 11ο λεπτό «πάγωσε» το «Ντραγκάο». Η ισοφάριση ήρθε από τον Τζάκσον Μαρτίνες στο 48΄, αλλά παρά την πίεση ως το τέλος και τις χαμένες ευκαιρίες, το 1-1 δεν άλλαξε κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΣΕΛΣΙ 1-0
87΄ Σαλάχ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Φόσερ, Σερ, Ιβάνοφ, Τσάκα (71΄ Αζετί), Ελ Νενί, Ντιέ, Φράι, Σαλάχ, Στρέλερ (78΄ Σιό), Στόκερ (90΄+2΄ Σάουρο).
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Οσκάρ (55΄ Αζάρ), Γουίλιαν (86΄ Ντε Μπρόινε), Ετό (42΄ Τόρες).

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΣΑΛΚΕ 0-0

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Πρεπελίτα (82΄ Στάντσιου), Σούκαλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Νεάγκου (46΄ Βαρέλα), Μπουρτσεάνου, Πόπα, Τσιπτσίου (77΄ Ιάνκου), Τανάσε, Πιοβακάρι.
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Αόγκο, Τζόουνς, Νόιστεντερ, Φαρφάν, Μάιερ (74΄ Ντράξλερ), Φουχς (88΄ Ομπάσι), Σάλαϊ.

ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2-0
1΄, 65΄ Γουίλισρ

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Γουίλσιρ (75΄ Γουόλκοτ), Εζίλ (81΄ Αρτέτα), Ροζίτσκι (75΄ Καθόρλα), Ζιρού.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αμπνταλά, Ν΄Κουλού, Μέντες, Μορέλ, Λεμινά (81΄ Σερού), Ρομάο, Ζ. Αγιού (59΄ Βαλμπουενά), Ιμπουλά (59΄ Τοβέν), Χαλιφά, Ζινιάκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΑΠΟΛΙ 3-1
10΄ (πεν.) Ρόις, 60΄ Μπλατσικόφσκι, 78΄ Ομπαμεγιάνγκ – 71΄ Ινσίνιε

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Γκρόσκροϊτς, Μπέντερ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Σαχίν, Κελ, Μπλατσικόφσκι (69΄ Ομπαμεγιάνγκ), Μχιταριάν, Ρόις (81΄ Πίστσεκ), Λεβαντόφσκι (89΄ Λεβαντόφσκι).
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Ραούλ Αλμπιόλ, Φερνάντες, Αρμέρο, Μπεράμι, Τζεμάιλι (62΄ Ινλέρ), Καγιεχόν (66΄ Ινσίνιε), Πάντεφ (76΄ Σαπάτα), Μέρτενς, Ιγουαΐν.

Ζ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΖΕΝΙΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1
74΄ (αυτ.) Αλντερβάιρελντ – 53΄ Αντριάν

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Σμόλνικοφ, Χούμποτσαν, Λομπάρτς, Κρίσιτο, Βίτσελ, Σιρόκοφ (64΄ Αρσάβιν), Φαϊζουλίν (64΄ Μπιστρόφ), Σατόφ, Κερζακόφ, Χουλκ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Αλντερβάιρελντ, Μιράντα, Ινσούα, Γκάμπι, Γκιβαλογκί, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Κριστιάν Ροντρίγκες (80΄ Όλιβερ Τόρες), Αντριάν.

ΠΟΡΤΟ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 1-1
48΄ Τζάκσον Μαρτίνες – 11΄ Κίναστ

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονζάλες, Ντεφούρ (46΄ Βαρέλα), Ζοσουέ (72΄ Κιντέρο), Τζάκσον Μαρτίνες, Λιτσά (65΄ Ρικάρντο).
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Λίντνερ, Κοχ, Ρογκούλι, Ορτλέχνερ, Σίτνερ (82΄ Οκότιε), Χόλαντ, Ντίλαβερ (70΄ Μάντερ), Ρόιερ, Κίναστ, Μουργκ (64΄ Λέοβατς), Χόζινερ.

Η΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΙΑΞ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1
19΄ Σερέρο, 42΄ Χούσεν – 49΄ (πεν.) Τσάβι

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Μοϊζάντερ, Μπόιλεσεν (34΄ Πόουλσεν), Κλάασεν, Μπλιντ, Σερέρο, Σένε (51΄ Ντένσβιλ), Χούσεν (84΄ Ντουάρτε), Φίσερ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Πικέ, Μασεράνο, Πουγιόλ (68΄ Πάτρικ), Τσάβι (74΄ Σέρτζι Ρομπέρτο), Σονγκ, Ινιέστα, Πέδρο, Φάμπρεγας (82΄ Τραορέ), Νεϊμάρ.

ΣΕΛΤΙΚ – ΜΙΛΑΝ 0-3
13΄ Κακά, 49΄ Σαπάτα, 60΄ Μπαλοτέλι

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ, Άμπροουζ, Φαν Ντάικ, Ισαγκίρε, Μπούριχτερ, Μάλγκριου, Καγιάλ (31΄ Λέντλεϊ), Φόρεστ (80΄ Ρόγκιτς), Κόμονς (65΄ Στόουκς), Σαμαράς.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (48΄ Νοτσερίνο), Σαπάτα, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Ντε Γιονγκ, Πόλι, Μπίρσα (72΄ Κονστάντ), Κακά (80΄ Ρομπίνιο), Μπαλοτέλι.

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣτις κλήσεις για την Εθνική U-18 o Mαργαρίτης
Next Article Απάντηση του Ιπποκράτη Kos Hotel στην επιστολή του Αθηναϊκού
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Διεθνή

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

July 19, 2024
Διεθνή

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Σίτι

June 11, 2023
Διεθνή

Ο Γκουντογκάν χάρισε το Κύπελλο στους «πολίτες»

June 3, 2023

Recent Posts

  • Σπουδαίο «διπλό» της Αναγέννησης Ασφενδιού στην Καρδάμαινα
  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}