«Σφράγισε» την παραμονή η Α.Ε Κως

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

Με γκολ του Τογρού απ’ το 9ο λεπτό η Α.Ε Κως κατάφερε να επικρατήσει του Ορφέα για την Α’ κατηγορία σφραγίζοντας ουσιαστικά την παραμονή της στην Α’ κατηγορία, καταδικάζοντας παράλληλα την ομάδα των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και μπορεί αυτό το ρευστό 1-0 να έμεινε μέχρι το τέλος αλλά ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν απ’ την ομάδα του Ορφέα.

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα όταν ο Γιώργος Κεφαλιανός έκανε ωραία κούρσα απ’ τα αριστερά, πάσαρε στον Τογρού και εκείνος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Θέμελη για το 1-0.

Η Α.Ε Κως είχε την κατοχή αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και φαντασία παρόλο αυτά όμως δημιουργούσε φάσεις με τον Γιώργο Κεφαλιανό και τον Τογρού για να μείνει το 1-0 μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 62’ όταν ο Θέμελης απομάκρυνε το σουτ του Κεφαλιανού που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών αφού βρισκόταν ποδοσφαιριστής του Ορφέα πεσμένος αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν (ορθώς αφού δεν είχε σφυρίξει ο Φραγκιαδάκης).

Δύο λεπτά αργότερα η Α.Ε Κως είχε δοκάρι με τον Οχτάρα ενώ στο 75’ ο Θέμελης είπε και πάλι όχι στον Γιώργο Κεφαλιανό ενώ είχε καλές στιγμές στην συνέχεια και απ’ τους Χατζηφούντα και Αρκούδα αλλά το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Ο κορυφαίος

Σε ένα ματς στο οποίο η Α.Ε Κως δεν εντυπωσίασε ο Τογρού είχε καλές στιγμές ενώ πέτυχε και το μοναδικό τέρμα τη αναμέτρησης.

Στο ύψος του

Ο τερματοφύλακας του Ορφέα σε πάρα πολλές περιπτώσεις κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Κορυφαίος του Ορφέα ο Θέμελης.

Διαιτησία

Παράπονα απ’ τον Φραγκιαδάκη για ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος έχουν απ’ τον Ορφέα. Χωρίς πρόβλημα οι Δημόπουλος και Παγώνης.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Κως: Παπαγιαννόπουλος, Χιούσι, Ζιώγας, Ηλιάδης, Κεφαλιανός Μ., Παπανικολάου (35’ λ.τ Κουρζής), Τογρού (93’ Νυστάζος), Χατζηφούντας, Κεφαλιανός Γ., Τρικοίλης (63’ Αρκούδας), Οχτάρας (81’ Ζαίμι)

Ορφέας: Θέμελης, Τσικούρης, Ντούρμισλάρ, Αντωνιάδης, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Στεργιόπουλος, Λουκίσσας, Αυγουστάκης, Σβέρκος, Μαχραμάς (52’ Γκρίζης)

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.