Ανατροπή με Κολοβό

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Κολοβό δίνουν Γιώργος Δώνης και Τσάβι Ρόκα. 

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί θεωρούσαν το προηγούμενο διάστημα πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός -που δεσμεύεται ως το 2022- βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Τριφύλλι, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Είναι γεγονός βέβαια πως ο Κολοβός επουδενί δεν απέδωσε σύμφωνα με όσα περίμεναν οι "πράσινοι", πλην όμως στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να του δώσουν και δεύτερη ευκαιρία. 

Σύμφωνα με τη "Live Sport" ο Τσάβι Ρόκα είχε επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του κι εκεί ο Κολοβός ενημερώθηκε πως συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Δώνη για τη νέα σεζόν και υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του. Εξ αρχής βέβαια ο διεθνής άσος δεν σκόπευε να φύγει, όμως ήθελε να μάθει και τις προθέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού και ο προπονητής της ομάδας θεωρούν πως ο Κολοβός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος συμμετέχοντας από την αρχή της προετοιμασίας κι έπειτα από έναν χρόνο προσαρμογής στον σύλλογο. 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.