«Τελειώνει η σεζόν και πιάνει την προπονητική ο Ζλάταν»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Κάθε ποδοσφαιριστής με το πέρασμα των χρόνων σκέφτεται την ώρα που θα έρθει το τέλος από την επαγγελματική του καριέρα. Θέλει εκείνη η στιγμή να είναι ξεχωριστή, να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του. Πόσο μάλλον όταν εκείνος έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία στο άθλημα. Στην περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κανείς δεν αμφιβάλλει για το αν ισχύει το τελευταίο.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ έχει καταφέρει να “γεμίσει” τον μύθο του με πολλά κεφάλαια. Στα 38 του μάλιστα πήρε την απόφαση να συνεχίσει να γράφει χιλιόμετρα δόξας υπογράφοντας στην Μίλαν. Η μοίρα ωστόσο τα έφερε έτσι, που η καριέρα του δεν αποκλείεται να κοπεί αιφνίδια. Ο κορωνοϊός, η αναβολή της Σέριε Α και η απόλυση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν βάζουν σκέψεις πρόωρου τέλους στον Ζλάταν.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο Σουηδός σταρ σκέφτεται σοβαρά να τερματίσει τη καριέρα του με το τέλος της φετινής σεζόν. Η Μίλαν επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας της με τον παίκτη, όμως αυτός ήδη βάζει μπροστά για το επόμενο βήμα. Αυτό δεν είναι άλλο από την προπονητική, κάτι θέλει να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Ο Ζλάταν παρουσιάζεται χορτασμένος από ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλει τώρα είναι να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του. Αυτό που θέλει ακόμη περισσότερο είναι να ξεχωρίσει και από τη θέση των πάγκων.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.