Επιστολή για εγγυητική της Μarfin

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Ο εντεταλμένος για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σαμαράς, έστειλε επιστολή στο Δήμο Αθηναίων με την οποία ζητάει να δοθεί εγγυητική επιστολή για ποσό 20.000.000 ευρώ, που προκύπτει από το "naming" του γηπέδου
Επιστολή απέστειλε ο εντεταλμένος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, Βαγγέλης Σαμαράς, στο Δήμο Αθηναίων με την οποία ζητάει να δοθεί εγγυητική επιστολή για ποσό 20.000.000 ευρώ, που προκύπτει από το "naming" του γηπέδου. Ένα ποσό που καλείται να δώσει στον Δήμο η Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Τι σημαίνει αυτό; Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την επιστολή αυτή ζητάει από τον κ. Κακλαμάνη να δεσμευτούν τα παραπάνω χρήματα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στις επαφές που πραγματοποιούνται με ενδιαφερόμενες τράπεζες για το δάνειο της ανέγερσης του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Βάβαια δεν αποκλείεται και ο Παναθηναϊκός απλά να προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να διασφαλίσει τους καλύτερους δυνατούς όρους στις διαπραγματεύσεις του με τις τράπεζες.

Στο δημοτικό συμβούλιο ωστόσο υπήρξαν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι δεν ήταν σίγουροι για το αν έχει υπογραφεί ή όχι η σύμβαση με τη τράπεζα Marfin, ενώ υπήρξαν και ορισμένοι με επιφυλάξεις για το αν εξακολουθεί ο εκ των μεγαλομετόχων να επιθυμεί τη διατήρηση του "naming".

Πάντως, ο δήμαρχος κ. Κακλαμάνης υποστήριξε πως πρώτα πρέπει να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ και να μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια από τους συνταγματολόγους και αμέσως μετά θα ορίσει νέο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του "naming"

Πηγή:www.sport24.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.