Δηλώσεις του Π.Γιαννακόπουλου στον Επικοινωνία 94

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009
- για την πολύμετοχικότητα...
"Το μετοχικό σχήμα πάει καλά. Αλλά πρέπει να ξέρουν όλοι πως δεν μπορεί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο 3-4 άτομα να έχουν πάντα την ίδια σκέψη για πολλά θέματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη συνέχεια. Αυτό που εύχομαι εγώ για τον Παναθηναϊκό είναι να είναι πρωταγωνιστής και να παίρνει κύπελλα και πρωταθλήματα".

- για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό...
"Το γήπεδο θα γίνει έχει καθυστερήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το αθλητικό κέντρο που του αξίζει. Ελπίζω βέβαια να γίνει και το γήπεδο του μπάσκετ και όλος ο σύλλογος να βρίσκεται υπό μια στέγη.

Εγώ νομίζω ότι το συμφέρον του Παναθηναϊκού είναι όλα να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατόν για να απολαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας τον Παναθηναϊκό όπως τον ονειρεύονται. Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να τελειώσει το αθλητικό κέντρο όσο το δυνατόν πιο σύντομα".

- για τη παρουσία του επί σειρά ετών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου...
"Στον Παναθηναϊκό είμαι 39 χρόνια και είναι λογικό αποτελεί για μένα κομμάτι της ζωής μου. Ο Παναθηναϊκός έχει 17 τμήματα όπως το βόλεϊ, το πόλο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και πολλά ακόμη τμήματα οπότε προσπαθώ να είμαι όπου με καλεί ο Παναθηναϊκός".

- για τη καλύτερη στιγμή του στο σύλλογο...
"Η καλύτερη στιγμή στον Παναθηναϊκό ήταν όταν έγινα τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Καθώς είναι δύσκολο κάτι τέτοιο αφού πρέπει να περάσεις από ψηφοφορία όλων των μελών και το θεωρώ μεγάλη τιμή που με ενέκριναν".

- για τη χειρότερη...
"Η χειρότερη μου στιγμή ήταν όταν δημιουργήθηκε η ανώμαλη κατάσταση για το γήπεδο και είχαμε κάποιες καθυστερήσεις αλλά ευτυχώς βρέθηκε λύση".

- για τον κόσμο των πρασίνων...
"Τον ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δίνει και ευχόμαστε στο θεό να έχουμε την υγειά μας και να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα".
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.