Συνέντευξη τύπου του Ρεχάγκελ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009
«Οι παίκτες χαλάρωσαν και από σήμερα η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Όπως λέω πάντα, για τον κόσμο το παιχνίδι έχει ήδη κερδιθεί. Το Λουξεμβούργο θα έρθει εδώ για να δυσκολέψει πολύ. Εμείς ξέρουμε ότι σε κάθε φάση πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ακόμη δεν τα έχουμε καταφέρει», ήταν τα πρώτα λόγια του Ότο Ρεχάγκελ.

Εν συνεχεία ο Γερμανός τεχνικός, αναφερόμενος στα αγωνιστικά του πλάνα, ανέφερε: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε δύο απουσίες, των Σαμαρά και Σειταρίδη και πρέπει να τους αντικαταστήσουμε». Ερωτηθείς για το ποια ομάδα θα ήθελαν στα μπαράζ, ήταν ξεκάθαρος: «Στην παρούσα φάση η συγκέντρωσή μας είναι μόνο στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο».

Κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για το Λουξεμβούργο ο «χερ Ότο» είπε:«Είναι καλοί στις αντεπιθέσεις, και δεν πρέπει να πέσουμε σε αυτή την παγίδα. Σε ό,τι και αν κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να το κάνουμε με μυαλό». Στη συνέχεια, ο κ. Ρεχάγκελ έστειλε μήνυμα στον κόσμο της Εθνικής: «Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί μας στήριξε σε όλο το προηγούμενο παιχνίδι. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και σε αυτό το, για να πάμε στα πλέι οφ».

Καταλήγοντας, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαταραγμένο κλίμα στα αποδυτήρια, ξεκαθάρισε: «Είναι πάντα καλό. Τι συνέβη στο ημίχρονο με τη Λετονία; Στα αποδυτήρια δεν έχει συμβεί τίποτα. Ορισμένοι παίκτες ήταν φορτισμένοι συναισθηματικά, συζήτησαν μεταξύ τους και είπαν όλοι μαζί ότι θα γυρίσουν το παιχνίδι. Όπως και το έκαναν». 
 
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.