Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου και Σλούκα στην τέταρτη περίοδο και με τον εξαιρετικό –για ακόμη μία φορά- Βεζένκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δύσκολα 86-76 της Άλμπα, στο ΣΕΦ.

Πολλά ζόρια έβαλαν οι Γερμανοί για πάνω από 30 λεπτά στους παίκτες του Μπαρτζώκα, αλλά στα κρίσιμα σημεία οι αρχηγοί έδωσαν την… σπίθα για την αντεπίθεση και το ροζ φύλλο, που τους πήγε στο 7-3. Στον αντίποδα, οι Βερολινέζοι γνώρισαν την έβδομη σερί τους ήττα και υποχώρησαν στο 3-7.

Τρομερός Βεζένκοφ με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, με τον Παπανικολάου να προσθέτει 19 πόντους με 9 ριμπάουντ. Νταμπλ-νταμπλ από τον Σλούκα με 12π. και 11 ασίστ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση και από τον Μπολομπόι με επίσης 12π.

Από την Άλμπα, ξεχώρισαν οι Λο και Σμιθ με 12 πόντους ο καθένας, ενώ καλή δουλειά έκανε και Κουμάντζε με 10π. και 7 ριμπάουντ.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.