«Δεν είμαστε και τόσο καλά μετά την ήττα από την ΑΕΚ»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022

Για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης, την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ και το ματς με τον Ιωνικό που είναι μπροστά μίλησε στη NOVA ο Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Βόλο και ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση ιδιαίτερα μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα ψυχολογικά δεν είναι και τόσο καλά, έχουμε έναν νέο προπονητή και επίσης πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στην ομάδα, δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά αυτές οι καταστάσεις χρειάζονται χρόνο. Πρέπει όλοι όσοι είναι τόσο μέσα, όσο και εκτός της ομάδας, να παλέψουν για να αντιστρέψουν την κατάσταση, γιατί ο Άρης πρέπει να είναι πιο πάνω βαθμολογικά».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Είναι πολύ σημαντικό ματς, ξέρουμε τι σημαίνει. Πρέπει να αντιστρέψουμε την άσχημη κατάσταση, η ομάδα ξέρει τη δουλειά της και τους στόχους της. Έχουν μείνει επτά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, εμείς πρέπει να τα κερδίσουμε όλα και να αποδείξουμε ποιοι είμαστε».

Σχετικά με το γεγονός ότι αγωνίστηκε σαν χαφ: «Αισθάνομαι άνετα σε αυτή τη θέση, παρ' όλο που δεν είναι η φυσική μου. Ωστόσο η δυσκολία που εμπεριέχει είναι πως περνάνε αρκετές μπάλες και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός αμυντικά. Πρέπει να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί, για να συνηθίσω και να μπορώ να δώσω το 100% μου. Είναι κομβική θέση γιατί πολλά εξαρτώνται από εκεί».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.