«Η Εθνική είναι μια παρέα, κοιτάμε μπροστά»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε πριν 23 μέρες

Το ταξίδι της Ελλάδας στο Eurobasket σταμάτησε στα προημιτελικά. Η Γερμανία… εκτέλεσε την Εθνική μας ομάδα, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σχολίασε τον αποκλεισμό της γαλανόλευκης από τη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς και θα πρέπει πλέον, άπαντες να κοιτάξουν μπροστά.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

«Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Μπορεί ένας λαός να ονειρεύεται και να μην έρχονται τα πράγματα όπως θες. Είδαμε ένα μεγάλο διάστημα από την αρχή με ένα εξαιρετικό κλίμα και τον κόσμο να αγκαλιάζει την Εθνική.

Αυτή ήταν η δύναμη. Είδαμε ένα γήπεδο με 5.000 Έλληνες να είναι στο πλευρό της ομάδας και μας δίνει να καταλάβουμε πως δεν σταματά τίποτα εδώ.

Η ομάδα έχει δρόμο να διανύσει και, όσο υπάρχει αγάπη από όλους, μας δίνει δύναμη και ώθηση να πάμε μπροστά. Ένα ματς χάθηκε και κοιτάμε μπροστά. Οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι και δικαίως.

Πίστεψαν πως η ομάδα μπορούσε να πάει μπροστά και δεν έγινε. Όλο το διάστημα ήταν μία παρέα και δέθηκαν πολύ μεταξύ τους. Ήταν συναισθηματικά δεμένοι με το όνειρο που είχαν φτιάξει στο μυαλό τους».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.