«Του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 15 Μαϊος 2022

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει «βροντερό» στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να γιορτάζει μαζί με τους παίκτες.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών, ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου που ήταν δίπλα στην ομάδα, και τέλος υποσχέθηκε πως οι Ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί του χρόνου.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέας Μπουχαλάκης:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, σήμερα πρέπει να πανηγυρίσουμε, να το χαρούμε, και από εκεί και πέρα να ξεκουραστούμε και να γυρίσουμε ακόμα πιο δυνατοί για την επόμενη χρονιά.

Ξέρουμε ότι θα είναι επίσης μια δύσκολη μεγάλη χρονιά αλλά τώρα είναι μέρα γιορτής. Το αξίζουμε, δουλέψαμε πολύ και νομίζω ότι αξίζει και σε αυτό τον κόσμο που όλη τη χρονιά είναι δίπλα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Είχαμε ξεχάσει αυτή την επαφή με τον κόσμο, δύο χρόνια ακόμη και η περσινή φιέστα ήταν με λίγα άτομα, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ειδικά αυτό τον κόσμο, ξέρουμε πόσο μας βοηθάει και να υποσχεθούμε ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα δυνατοί, ακόμα πιο καλοί και όλοι μαζί να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.