Προτάσεις από Τουρκία έχει ο Σιμοές

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022

Για ενδιαφέρον τριών τουρκικών ομάδων στο πρόσωπο του Αντρέ Σιμόες κάνει λόγο η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι.

«Το μέλλον του Αντρέ Σιμόες, Πορτογάλου παίκτη της ΑΕΚ, μπορεί να περάσει από την Τουρκία. Ο μέσος, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι, βρίσκεται στην ατζέντα των Γκεζτέπε, Αντάλιασπορ και Χατάισπορ, με την τελευταία να έχει κάποιο πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό», αναφέρεται στο δημοσίευμα, με τη σημείωση πως σύντομα ο Σιμόες θα γίνει ο δεύτερος ξένος ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες εμφανίσεις στην Ένωση.


Στον Ίβηρα απομένουν επτά αγώνες για να φτάσει τους 226, έναν παραπάνω από τον Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος είναι τώρα δεύτερος με 225. Στην κορυφή βρίσκεται ο Τόνι Σαβέβσκι, με 496 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι, επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για τον Σιμόες δείχνει και η Αλ Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.