Πήρε Φαντιγκά ο Ολυμπιακός

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

Σε επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός, κλείνοντας έως το 2026 τον Μπαντιογκού Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 21χρονος μέσος είχε μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους Παριζιάνους. Ο Φαντιγκά υπέγραψε στους έως το καλοκαίρι του 2026, με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2022.


Πάντως, οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα από τώρα, γι΄ αυτό και θα ξεκινήσουν συζητήσεις με την Παρί. 

Γεννηθείς στις 15/01/2001 στο Παρίσι, ο Φαντιγκά έχει καταγωγή από το Μάλι και παίζει στη μεσαία γραμμή καλύπτοντας όλες τις θέσεις στον άξονα.

Πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2013 και στα 18 χρόνια του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικά συμβόλαιο, παίζοντας πέρυσι δανεικός στην Μπρεστ.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και επιθετικού μέσου.

Ο 21χρονος Γάλλος γεννημένος στο Παρίσι, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων, ενώ έχει παίξει για μία σεζόν στην Μπρεστ ως δανεικός.

Με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Φαντιγκά αγωνίστηκε έξι φορές στη Ligue 1 και άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, ενώ έχει και εννιά συμμετοχές στο UEFA Youth League με τη φανέλα των Παριζιάνων.»

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.