«Είμαστε ικανοί για μεγάλες επιτυχίες»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σακίελ ΜακΚίικ μίλησε στην «Real News» για την φετινή εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους στόχους της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ τονίσε πως οι ερυθρόλευκοι είναι ικανοί για μεγάλες επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Έχουμε βρει χημεία, δουλεύουμε πολύ και, το κυριότερο, δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα. Και θα συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχει άφθονο ταλέντο στην ομάδα. Είμαστε στη μέση του δρόμου, όμως πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Για την προοπτική της κατάκτησης όλων των τροπαίων: «Θα ήταν κάτι το φανταστικό. Όμως, μου αρέσει να προχωρώ βήμα – βήμα και να είμαι σταθερός σε ό,τι στοχεύω, το ίδιο και η ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί όλος τους τίτλους και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ωστόσο, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και όσο περνά ο καιρός θα γίνει εντονότερος. Αυτό που εμείς έχουμε να κάνουμε κάθε φορά και σε κάθε περίσταση είναι να εμφανιζόμαστε έτοιμοι και φιλόδοξοι».

Για τη νίκη επί του Παναθηναικού: «Κάθε νίκη μας ενθουσιάζει. Είχαμε χάσει από τον αντίπαλό μας στο πρωτάθλημα και θέλαμε να αντιδράσουμε. Όμως υπάρχει ακόμα δρόμος στην Euroleague, έρχονται δύσκολοι και απαιτητικοί αγώνες και θα χρειαστεί να βαδίσουμε το ίδιο σοβαροί κια αποτελεσματικοί».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Πρώτα η οκτάδα, μετά το Final Four και στη συνέχεια όλα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα είναι ικανή για όλα».

Για την δυναμική του ΣΕΦ: «Παίρνουμε δύναμη όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Αυτό μας ωθεί να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο την ώρα του αγώνα. Με την σκληρή προπόνηση και το πέρασμα του χρόνου νιώθω ότι θα γίνουμε ακόμα πιο ανθεκτικοί και κυρίαρχοι, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.