Τελειώνει του Πίρσμαν στον Παναθηναϊκό

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μάρβιν Πίρσμαν αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς αριστερούς οπισθοφύλακες της τελευταίας διετίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αρκετές ομάδες να έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Μία από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει τη μάχη και να τον κάνει δικό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων, ο 30 ετών Βέλγος ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τους «Πράσινους» και είναι πλέον θέμα χρόνου να μετακομίσει από τα Ιωάννινα στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Το συμβόλαιό του λήγει το 2022, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά πάσα πιθανότητα θα τον αφήσει ελεύθερο να πάει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει μία οφειλή ύψους 100.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Περέα το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.


Με τον τρόπο αυτό, ο Παναθηναϊκός κλείνει μία πληγή στα αριστερά, αφού μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ο μοναδικός παίκτης από εκείνη την πλευρά στην άμυνα ήταν ο Χουάνκαρ. Πλέον, υπάρχει και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.
 
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ζήτησε περισσότερα λεφτά για να ανανεώσει το ερχόμενο καλοκαίρι, την εποχή δηλαδή που λήγει το συμβόλαιό του, καταλήγει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.
Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.